EMNİYET EKİPLERİ KUMAR OYNAYANLARI SUÇÜSTÜ YAKALADI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.02.2022 - 13:33, Güncelleme: 08.02.2022 - 13:33
 

EMNİYET EKİPLERİ KUMAR OYNAYANLARI SUÇÜSTÜ YAKALADI

İl genelinde, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen emniyet ve asayiş çalışmalarına aralıksız devam edilmektedir.
Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, Karamanlı İlçesinde 03.02.2022 günü Umuma Açık İşyerlerine yönelik denetim yapılmıştır.   Yapılan denetimlerde; bir işyerinde dört (4) şahsın zar atmak suretiyle oyun oynadıkları, masada bir miktar paranın olduğunun görülmesi üzerine şahısların kumar oynadıkları tespit edilmiştir. Kumar oynadığı tespit edilen R.Ç., T.H., M.A. ve C.Y. isimli şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 34.Maddesi gereğince kişi başı 1.819 TL olmak üzere toplam 7.276 TL idari para cezası uygulanmış, işyeri sahibi A.H.K. isimli şahsa Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama Suçundan adli işlem başlatılmış, kumar oynanan zar ve paralara el konulmuştur. Ayrıca işyeri sahibine sigara içirmekten ve kumar oynatmaktan gerekli idari işlemler yapılmıştır denildi.  
İl genelinde, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen emniyet ve asayiş çalışmalarına aralıksız devam edilmektedir.

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, Karamanlı İlçesinde 03.02.2022 günü Umuma Açık İşyerlerine yönelik denetim yapılmıştır.

 

Yapılan denetimlerde; bir işyerinde dört (4) şahsın zar atmak suretiyle oyun oynadıkları, masada bir miktar paranın olduğunun görülmesi üzerine şahısların kumar oynadıkları tespit edilmiştir. Kumar oynadığı tespit edilen R.Ç., T.H., M.A. ve C.Y. isimli şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 34.Maddesi gereğince kişi başı 1.819 TL olmak üzere toplam 7.276 TL idari para cezası uygulanmış, işyeri sahibi A.H.K. isimli şahsa Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlama Suçundan adli işlem başlatılmış, kumar oynanan zar ve paralara el konulmuştur. Ayrıca işyeri sahibine sigara içirmekten ve kumar oynatmaktan gerekli idari işlemler yapılmıştır denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.