17 askeri personel ve 4 belediye işçisi Kazdağları’nda mahsur kaldı

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.02.2022 - 01:23, Güncelleme: 09.02.2022 - 08:49
 

17 askeri personel ve 4 belediye işçisi Kazdağları’nda mahsur kaldı

17 askeri personel ve 4 belediye işçisi Kazdağları’nda mahsur kaldı
  21 KİŞİYE ULAŞMAK İÇİN 6 KİLOMETRE MESAFE KALDI Balıkesir'in Edremit ilçesi Kazdağı Milli Parkı'nda bulunan Hava Radar Kıta Komutanlığı'nda görevli 17 askeri personel ve yolu açmak için bölgeye giderken kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan 4 belediye isçisi ile kurulan irtibatta sağlık sorunu yaşamadıkları öğrenildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve UMKE ekipleri mahsur kalanları kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kazdağları’nda gerçekleştirilen kurtarma çalışmalarını bizzat yönlendiren Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, askeri personel ve belediye çalışanlarıyla irtibata geçildiğini ve sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisini paşlaştı. Vali Şıldak, mahsur kalan 21 kişiye ulaşılması için yürütülen çalışmalarda 6 kilometre kaldığını bildirdi.    
17 askeri personel ve 4 belediye işçisi Kazdağları’nda mahsur kaldı

 

21 KİŞİYE ULAŞMAK İÇİN 6 KİLOMETRE MESAFE KALDI
Balıkesir'in Edremit ilçesi Kazdağı Milli Parkı'nda bulunan Hava Radar Kıta Komutanlığı'nda görevli 17 askeri personel ve yolu açmak için bölgeye giderken kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan 4 belediye isçisi ile kurulan irtibatta sağlık sorunu yaşamadıkları öğrenildi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve UMKE ekipleri mahsur kalanları kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kazdağları’nda gerçekleştirilen kurtarma çalışmalarını bizzat yönlendiren Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, askeri personel ve belediye çalışanlarıyla irtibata geçildiğini ve sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisini paşlaştı. Vali Şıldak, mahsur kalan 21 kişiye ulaşılması için yürütülen çalışmalarda 6 kilometre kaldığını bildirdi.

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.