BUCAK BELEDİYESİNİN KADINLARA YÖNELİK SAVUNMA EĞİTİMİ KURSU BAŞLADI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 14.02.2022 - 11:33, Güncelleme: 14.02.2022 - 11:33
 

BUCAK BELEDİYESİNİN KADINLARA YÖNELİK SAVUNMA EĞİTİMİ KURSU BAŞLADI

Bucak Belediyesi kadınların kendilerini fiziksel olarak savunmalarını sağlamak için planladığı savunma eğitimi kursu başladı.
Kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık etkinliklerine ev sahipliği yapmayı sürdüren Bucak Belediyesi, hukuki bilgilendirmelerden mesleki eğitime kadar birçok alanda kadınlara verdiği desteği spor alanında da sürdürüyor. Bucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile iş birliği yaparak kadınlara yönelik ücretsiz savunma sporu eğitimlerini başlattı. Belediye Başkanı Emrullah Ünal savunma eğitimi kursunu ziyaret etti. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “ Bucak Belediyesi kadına karşı şiddete sıfır tolerans gösteren bir belediyedir. Bu kapsamda kadınlarımızın psiko sosyal gelişimine destek sağlamak ve öz güvenlerini artırmak amacıyla onları savunma sporları branşıyla buluşturuyoruz. Bucak Gençlik merkezimizde ücretsiz olarak savunma kurslarımızı düzenliyoruz. Ben desteklerinden dolayı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze ve müdürümüz Zeki Çelik’e ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.
Bucak Belediyesi kadınların kendilerini fiziksel olarak savunmalarını sağlamak için planladığı savunma eğitimi kursu başladı.

Kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık etkinliklerine ev sahipliği yapmayı sürdüren Bucak Belediyesi, hukuki bilgilendirmelerden mesleki eğitime kadar birçok alanda kadınlara verdiği desteği spor alanında da sürdürüyor. Bucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile iş birliği yaparak kadınlara yönelik ücretsiz savunma sporu eğitimlerini başlattı. Belediye Başkanı Emrullah Ünal savunma eğitimi kursunu ziyaret etti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “ Bucak Belediyesi kadına karşı şiddete sıfır tolerans gösteren bir belediyedir. Bu kapsamda kadınlarımızın psiko sosyal gelişimine destek sağlamak ve öz güvenlerini artırmak amacıyla onları savunma sporları branşıyla buluşturuyoruz. Bucak Gençlik merkezimizde ücretsiz olarak savunma kurslarımızı düzenliyoruz. Ben desteklerinden dolayı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze ve müdürümüz Zeki Çelik’e ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.