Korkuteli'de esnaf odasının yeni başkanı Mesut Kurtoğlu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.02.2022 - 11:46, Güncelleme: 14.02.2022 - 11:46
 

Korkuteli'de esnaf odasının yeni başkanı Mesut Kurtoğlu

Korkuteli'de esnaf odasının yeni başkanı Mesut Kurtoğlu
  Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulunda Mesut Kurtoğlu başkan seçildi. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulu, Recep Gürbüz Spor Salonu'nda yapıldı. 4 adayın yer aldığı seçimde 1220 üye oy kullandı. Seçimde 418 oy alan Mesut Kurtoğlu başkan seçildi. Diğer adaylar Mehmet Küçükkavukçu 332, Mustafa Küçükkarasucu 308, mevcut başkan Fahrettin Özbek 144 oy aldı. 18 oy geçersiz sayıldı. Kurtoğlu, "6 aylık ekip çalışmasının sonucunu kazanarak aldık. Ben değil biz anlayışla hep birlikte kazandık. Kazanan biz olduk ama kaybeden olmadı. Bugünden itibaren esnafımız için daha çok hizmet edebilmek için çalışacağım." dedi. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Mesut Kurtoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunda Süleyman Koyuncuoğlu, Şükran Taş, Mehmet Özkan, Mutlu Kardıçlı, Mustafa Tuncer, Yener Kandemir, Şahali Kızıl, Ali Erkuş yer aldı. FOTOĞRALFI
Korkuteli'de esnaf odasının yeni başkanı Mesut Kurtoğlu

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulunda Mesut Kurtoğlu başkan seçildi.

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulu, Recep Gürbüz Spor Salonu'nda yapıldı. 4 adayın yer aldığı seçimde 1220 üye oy kullandı. Seçimde 418 oy alan Mesut Kurtoğlu başkan seçildi. Diğer adaylar Mehmet Küçükkavukçu 332, Mustafa Küçükkarasucu 308, mevcut başkan Fahrettin Özbek 144 oy aldı. 18 oy geçersiz sayıldı. Kurtoğlu, "6 aylık ekip çalışmasının sonucunu kazanarak aldık. Ben değil biz anlayışla hep birlikte kazandık. Kazanan biz olduk ama kaybeden olmadı. Bugünden itibaren esnafımız için daha çok hizmet edebilmek için çalışacağım." dedi.

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda Mesut Kurtoğlu başkanlığındaki yönetim kurulunda Süleyman Koyuncuoğlu, Şükran Taş, Mehmet Özkan, Mutlu Kardıçlı, Mustafa Tuncer, Yener Kandemir, Şahali Kızıl, Ali Erkuş yer aldı.

FOTOĞRALFI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.