Saha temizlenemedi, maç bir saat geç başladı

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.02.2022 - 12:38, Güncelleme: 14.02.2022 - 12:51
 

Saha temizlenemedi, maç bir saat geç başladı

Saha temizlenemedi, maç bir saat geç başladı
 Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Bölge 3'üncü Grup'ta yer alan Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü, Sarayköyspor'a 2-1 yenildi. Sahanın bir bölümündeki buzlanmanın temizliği için 1 saat geç başlayan karşılaşmada kalecinin sakatlığı nedeniyle dışarı gönderdiği topta taç atışından sonraki atakta golü bulan Sarayköysporlu futbolculara Burdur temsilcisi tepki gösterdi. MAKÜ İstiklal Stadyumu'ndaki Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü ile Sarayköyspor karşılaşması sahanın buz tutan küçük bir kısmının temizlenememesi sonucu 1 saat geç başladı. Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kılınç da eline aldığı kürekle buz kırma çalışmalarına yardım etti. Saat 14.00'da başlaması gereken maç, buz kırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından 15.00'da başladı. Levent Çimen, Arda Kazu, Samet Ağkuz'un yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı golsüz bitti. Sarayköyspor karşılaşmanın 46'ncı dakikada Berk Saraç'ın golüyle 1-0 öne geçti. Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü 82'nci dakikada penaltıdan Akın Aykın'la beraberliği sağladı. Karşılaşmanın 90+6'ncı dakikasında sakatlanan Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü kalecisi topu dışarı attı. Taç atışında topu rakip futbolculara vermeyen Sarayköyspor'lu futbolcular gelişen atakta golü buldu. Sarayköyspor'un golünden sonra yapılan hareketin centilmenliğe aykırı olduğunu söyleyen Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü futbulcu ve yöneticileri Sarayköyspor takımına tepki gösterdi. Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra iki takım futbolcuları ve yöneticileri tartıştı. Emniyet güçleri yaşanan kargaşayı önledi.  
Saha temizlenemedi, maç bir saat geç başladı

 Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Bölge 3'üncü Grup'ta yer alan Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü, Sarayköyspor'a 2-1 yenildi. Sahanın bir bölümündeki buzlanmanın temizliği için 1 saat geç başlayan karşılaşmada kalecinin sakatlığı nedeniyle dışarı gönderdiği topta taç atışından sonraki atakta golü bulan Sarayköysporlu futbolculara Burdur temsilcisi tepki gösterdi.

MAKÜ İstiklal Stadyumu'ndaki Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü ile Sarayköyspor karşılaşması sahanın buz tutan küçük bir kısmının temizlenememesi sonucu 1 saat geç başladı. Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kılınç da eline aldığı kürekle buz kırma çalışmalarına yardım etti. Saat 14.00'da başlaması gereken maç, buz kırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından 15.00'da başladı. Levent Çimen, Arda Kazu, Samet Ağkuz'un yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı golsüz bitti.
Sarayköyspor karşılaşmanın 46'ncı dakikada Berk Saraç'ın golüyle 1-0 öne geçti. Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü 82'nci dakikada penaltıdan Akın Aykın'la beraberliği sağladı. Karşılaşmanın 90+6'ncı dakikasında sakatlanan Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü kalecisi topu dışarı attı. Taç atışında topu rakip futbolculara vermeyen Sarayköyspor'lu futbolcular gelişen atakta golü buldu. Sarayköyspor'un golünden sonra yapılan hareketin centilmenliğe aykırı olduğunu söyleyen Mehmet Akif Ersoy Gençlik ve Spor Kulübü futbulcu ve yöneticileri Sarayköyspor takımına tepki gösterdi.
Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra iki takım futbolcuları ve yöneticileri tartıştı. Emniyet güçleri yaşanan kargaşayı önledi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.