Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Ödemiş'e okul müjdesi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.02.2022 - 13:06, Güncelleme: 22.02.2022 - 13:28
 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Ödemiş'e okul müjdesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Ödemiş'e okul müjdesi
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Ödemiş'e okul müjdesi İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Ödemiş ilçesinde yapılması planlanan yeni okul ile ilgili toplantıda bir araya gelen Ödemiş Ticaret Borsası Başkanı A. Latif Aka, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, proje için yol haritası belirledi. Ödemiş Ticaret Borsası Başkanı A. Latif Aka, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, İzmir'in Ödemiş ilçesine yapılacak yeni okul ile ilgili planlamaları yapmak için dün Borsa'da bir araya geldi. Yapılan toplantıda atılacak adımlar ve süreçler görüşülerek, yol haritası belirlendi. Ödemiş'e okul kazandırılmasıyla ilgili yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında ulusal eğitime katkı protokolü dahilinde 154 ilçeye kazandırılacak 154 okul  içerisinde Ödemiş'in de bulunduğunu  öğrenmiş bulunmaktayız. İmzalanan protokol dahilinde geleceğin teminatı olan çocuklarımıza yatırımlar devam etmektedir. İş dünyası temsilcileri olarak, eğitimin ne kadar hayati bir önem taşıdığını ve kuşkusuz yapılan en önemli yatırımın eğitim olduğunu her platformda dile getirdik, getiriyoruz. Bizler biliyoruz ki, eğitime yapılan yatırımdan asla zarar edilmez. Önümüzdeki süreçte TOBB çatısı altında Ödemiş Ticaret Odası ve  Ödemiş Ticaret Borsası olarak Ödemişimize bir okul yapacağız. Türkiye genelinde yapılacak olan okul projesinde Ödemiş olarak yer almaktan çok mutluyuz. Proje sürecini bir an önce tamamlayarak ilçemizi yeni okuluna kavuşturmak istiyoruz" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Ödemiş'e okul müjdesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Ödemiş'e okul müjdesi

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Ödemiş ilçesinde yapılması planlanan yeni okul ile ilgili toplantıda bir araya gelen Ödemiş Ticaret Borsası Başkanı A. Latif Aka, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, proje için yol haritası belirledi.

Ödemiş Ticaret Borsası Başkanı A. Latif Aka, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, İzmir'in Ödemiş ilçesine yapılacak yeni okul ile ilgili planlamaları yapmak için dün Borsa'da bir araya geldi.
Yapılan toplantıda atılacak adımlar ve süreçler görüşülerek, yol haritası belirlendi. Ödemiş'e okul kazandırılmasıyla ilgili yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında ulusal eğitime katkı protokolü dahilinde 154 ilçeye kazandırılacak 154 okul  içerisinde Ödemiş'in de bulunduğunu  öğrenmiş bulunmaktayız. İmzalanan protokol dahilinde geleceğin teminatı olan çocuklarımıza yatırımlar devam etmektedir. İş dünyası temsilcileri olarak, eğitimin ne kadar hayati bir önem taşıdığını ve kuşkusuz yapılan en önemli yatırımın eğitim olduğunu her platformda dile getirdik, getiriyoruz. Bizler biliyoruz ki, eğitime yapılan yatırımdan asla zarar edilmez. Önümüzdeki süreçte TOBB çatısı altında Ödemiş Ticaret Odası ve  Ödemiş Ticaret Borsası olarak Ödemişimize bir okul yapacağız. Türkiye genelinde yapılacak olan okul projesinde Ödemiş olarak yer almaktan çok mutluyuz. Proje sürecini bir an önce tamamlayarak ilçemizi yeni okuluna kavuşturmak istiyoruz" dedi.
(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.