AÜ Tıp Fakültesi, katlı otopark inşaatı başladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 01.03.2022 - 11:41, Güncelleme: 01.03.2022 - 11:53
 

AÜ Tıp Fakültesi, katlı otopark inşaatı başladı

AÜ Tıp Fakültesi, katlı otopark inşaatı başladı
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yerleşkesi alanına yapılacak katlı otopark inşaatının zemin kazısı yüzde 95 oranında tamamlandı. Tedaviye gelen hasta ve yakınlarının park sorununu çözecek proje aynı zamanda acil afet toplanma alanı olarak da kullanılacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan arasında imzalanan protokolle üniversite hastane yerleşkesi alanına yapılacak olan katlı otopark inşaatı başladı. 1797 araç kapasiteli olacak projede zemin kazısı yüzde 95 oranında tamamlandı. Yaklaşık 53 milyon lira yatırım bedelli projede önümüzdeki günlerde temel beton işleri başlayacak. 4 KATLI OTOPARK Proje ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yerleşkesindeki 13 bin 200 metrekare alan üzerine toplamda 4 katta 54 bin 430 metrekare inşaat yapılacak. Katlı otopark aynı zamanda acil afet toplanma alanı olarak da kullanılarak, kentin önemli bir ihtiyacını karşılayacak. OTOPARK SORUNU SON BULACAK Projenin betonarme karkası Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilirken, diğer mimari uygulama, mekanik ve elektrik grubu imalatları Akdeniz Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek. Proje tamamlandığında üniversite hastanesine gelen hasta ve hasta yakınlarının yaşadıkları otopark sorunu son bulacak.        
AÜ Tıp Fakültesi, katlı otopark inşaatı başladı

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yerleşkesi alanına yapılacak katlı otopark inşaatının zemin kazısı yüzde 95 oranında tamamlandı. Tedaviye gelen hasta ve yakınlarının park sorununu çözecek proje aynı zamanda acil afet toplanma alanı olarak da kullanılacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan arasında imzalanan protokolle üniversite hastane yerleşkesi alanına yapılacak olan katlı otopark inşaatı başladı. 1797 araç kapasiteli olacak projede zemin kazısı yüzde 95 oranında tamamlandı. Yaklaşık 53 milyon lira yatırım bedelli projede önümüzdeki günlerde temel beton işleri başlayacak.

4 KATLI OTOPARK

Proje ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yerleşkesindeki 13 bin 200 metrekare alan üzerine toplamda 4 katta 54 bin 430 metrekare inşaat yapılacak. Katlı otopark aynı zamanda acil afet toplanma alanı olarak da kullanılarak, kentin önemli bir ihtiyacını karşılayacak.

OTOPARK SORUNU SON BULACAK

Projenin betonarme karkası Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilirken, diğer mimari uygulama, mekanik ve elektrik grubu imalatları Akdeniz Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek. Proje tamamlandığında üniversite hastanesine gelen hasta ve hasta yakınlarının yaşadıkları otopark sorunu son bulacak.

 

 

 

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.