Vali Arslantaş’a Deprem Haftası Ziyareti

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 02.03.2022 - 12:37, Güncelleme: 02.03.2022 - 12:37
 

Vali Arslantaş’a Deprem Haftası Ziyareti

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla ziyarette bulunan İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Yasin Tokgöz ve kurum personelini makamında kabul etti.
Ziyaret sırasında Müdür Tokgöz, Vali Arslantaş’a Afet ve Acil Durum Çantası takdim etti. AFAD Müdürü Tokgöz, Vali Arslantaş’a, farkındalığın arttırılması sağlamak amacıyla hafta kapsamında deprem ve afetler ile ilgili yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi. Burdur’un 1. Derece deprem bölgesinde yer aldığının altını çizen Vali Arslantaş, afetlere her zaman hazırlıklı olmamız gerektiğini dile getirdi. Deprem çantasının önemine dikkat çeken Vali Arslantaş, “Deprem başta olmak üzere afetlerden hemen sonra ihtiyaç duyulabilecek Afet ve Acil Durum Çantası yardım ekipleri ulaşana kadar afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamalarına kolaylık sağlıyor” dedi. Çantanın içerisindekilere bakan Vali Arslantaş, İlk yardım çantası, fener, radyo, pil, hijyen malzemesi, not defteri, kalem, yağmurluk, battaniye, çakı ve makas olduğunu söyledi.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla ziyarette bulunan İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Yasin Tokgöz ve kurum personelini makamında kabul etti.


Ziyaret sırasında Müdür Tokgöz, Vali Arslantaş’a Afet ve Acil Durum Çantası takdim etti. AFAD Müdürü Tokgöz, Vali Arslantaş’a, farkındalığın arttırılması sağlamak amacıyla hafta kapsamında deprem ve afetler ile ilgili yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Burdur’un 1. Derece deprem bölgesinde yer aldığının altını çizen Vali Arslantaş, afetlere her zaman hazırlıklı olmamız gerektiğini dile getirdi.

Deprem çantasının önemine dikkat çeken Vali Arslantaş, “ Deprem başta olmak üzere afetlerden hemen sonra ihtiyaç duyulabilecek Afet ve Acil Durum Çantası yardım ekipleri ulaşana kadar afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamalarına kolaylık sağlıyor” dedi.

Çantanın içerisindekilere bakan Vali Arslantaş, İlk yardım çantası, fener, radyo, pil, hijyen malzemesi, not defteri, kalem, yağmurluk, battaniye, çakı ve makas olduğunu söyledi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.