Bucak’ta yanan aracın içinde can verdi

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.03.2022 - 11:46, Güncelleme: 04.03.2022 - 11:46
 

Bucak’ta yanan aracın içinde can verdi

BURDUR’ un Bucak ilçesinde İbrahim Tosun (56) yanan aracın içerisinde can verdi.
Bucak Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen olayda park halindeki 15  EN 102 plakalı otomobilden dumanlar çıktığını gören çevredeki fabrika işçileri aracın içerisindeki yoğun dumandan dolayı patlama riskine karşı ön camı taş ili kırarak söndürmeye çalıştılar. Cam kırıldıktan sonra direksiyonda emniyet kemeri bağlı birisin gördüler. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve polis sevk edildi. İtfaiyenin duman çıkan otomobili söndürme çalışmalarından sonra araç içerisindeki kişinin İbrahim Tosun olduğu ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Bucak Emniyet Müdürlüğüne bağlı cinayet büro ekipleri araç içerisinde ölen İbrahim Tosun’un ölüm ile ilgili soruşturma açarken, intihar, kalp krizi ve cinayet ihtimaline karşı ölüm sebebinin öğrenilmesi için cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.         
BURDUR’ un Bucak ilçesinde İbrahim Tosun (56) yanan aracın içerisinde can verdi.

Bucak Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen olayda park halindeki 15  EN 102 plakalı otomobilden dumanlar çıktığını gören çevredeki fabrika işçileri aracın içerisindeki yoğun dumandan dolayı patlama riskine karşı ön camı taş ili kırarak söndürmeye çalıştılar. Cam kırıldıktan sonra direksiyonda emniyet kemeri bağlı birisin gördüler. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve polis sevk edildi. İtfaiyenin duman çıkan otomobili söndürme çalışmalarından sonra araç içerisindeki kişinin İbrahim Tosun olduğu ve hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bucak Emniyet Müdürlüğüne bağlı cinayet büro ekipleri araç içerisinde ölen İbrahim Tosun’un ölüm ile ilgili soruşturma açarken, intihar, kalp krizi ve cinayet ihtimaline karşı ölüm sebebinin öğrenilmesi için cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.         

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.