Bucak'ta meydana gelen bıçaklama olayında 1 kişi öldü

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.03.2022 - 23:22, Güncelleme: 04.03.2022 - 23:22
 

Bucak'ta meydana gelen bıçaklama olayında 1 kişi öldü

BURDUR’ un Bucak ilçesinde meydana gelen iki grup arasındaki kavgada bıçaklanan bir kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı.
Olay bu gün akşam saatlerinde Ramazan Selen Bulvarında meydana geldi. Burak Akgöz (29) ile arkadaşı Mehmet D. (21) ile diğer grup arasında çıkan tartışmada Burak Akgöz ve Mehmet D. ise vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi aldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bucak Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen Burak Akgöz kurtarılamadı. Mehmet D. ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.
BURDUR’ un Bucak ilçesinde meydana gelen iki grup arasındaki kavgada bıçaklanan bir kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı.

Olay bu gün akşam saatlerinde Ramazan Selen Bulvarında meydana geldi. Burak Akgöz (29) ile arkadaşı Mehmet D. (21) ile diğer grup arasında çıkan tartışmada Burak Akgöz ve Mehmet D. ise vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi aldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahaleden sonra Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bucak Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen Burak Akgöz kurtarılamadı. Mehmet D. ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.