Polisin 'dur' ihtarında bulunduğu şüpheliler ateş açtı: 2 polis ağır yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.03.2022 - 18:32, Güncelleme: 09.03.2022 - 19:49
 

Polisin 'dur' ihtarında bulunduğu şüpheliler ateş açtı: 2 polis ağır yaralı

Polisin 'dur' ihtarında bulunduğu şüpheliler ateş açtı: 2 polis ağır yaralı
  Ali LEYLAK- Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA'da polisin 'dur' ihtarında bulunduğu otomobildeki şüpheliler, ekiplere ateş açtı. Açılan ateş sonucu 2 polis memuru ağır yaralanırken, kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı. Olay, akşam saatlerinde Mevlana Caddesi Ortadoğu Sağlık Merkezi kavşağında meydana geldi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, takip ettikleri şüphelilerin içinde bulunduğu otomobili durdurmak istedi. Otomobilde bulunan 2 şüpheli, polislere ateş açtı. Açılan ateş sonucu polis memurları Cemal Bozkurt (32) ile Abdullah Yasir Binici (30) yaralandı. Yaralı polis memurlarının telsiz anonsu üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, gelen sağlık ekiplerince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan polis memurlarının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Mahallede cadde ve sokakların girişleri özel harekat polisleri tarafından tutuldu. Bu arada, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, olay yerinde incelemelerde bulundu. Bölgede operasyon sürdürülüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Polisin 'dur' ihtarında bulunduğu şüpheliler ateş açtı: 2 polis ağır yaralı

 

Ali LEYLAK- Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA'da polisin 'dur' ihtarında bulunduğu otomobildeki şüpheliler, ekiplere ateş açtı. Açılan ateş sonucu 2 polis memuru ağır yaralanırken, kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.
Olay, akşam saatlerinde Mevlana Caddesi Ortadoğu Sağlık Merkezi kavşağında meydana geldi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, takip ettikleri şüphelilerin içinde bulunduğu otomobili durdurmak istedi. Otomobilde bulunan 2 şüpheli, polislere ateş açtı. Açılan ateş sonucu polis memurları Cemal Bozkurt (32) ile Abdullah Yasir Binici (30) yaralandı. Yaralı polis memurlarının telsiz anonsu üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, gelen sağlık ekiplerince Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan polis memurlarının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Mahallede cadde ve sokakların girişleri özel harekat polisleri tarafından tutuldu.
Bu arada, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ile İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, olay yerinde incelemelerde bulundu. Bölgede operasyon sürdürülüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.