Başkan Ercengiz, Küresel Zirveye konuşmacı olarak katılacak

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 16.03.2022 - 10:54, Güncelleme: 16.03.2022 - 10:54
 

Başkan Ercengiz, Küresel Zirveye konuşmacı olarak katılacak

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde önümüzdeki günlerde küresel ölçekte düzenlenecek olan ‘Sürdürülebilir Kentler Zirvesi’nde yurt içi ve dışından belediye başkanlarıyla birlikte konuşmacı olacak.
Günümüzün büyük önceliği olan “sürdürülebilirlik” konusunun küresel ölçekte tartışılacağı Sürdürülebilir Kentler Zirvesi 18 Mart’ta Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek. Başkanlar panelinde konuşmacı olarak Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de katılacak. Panelde çeşitli kentlerin karşılaştığı zorluklar, sürdürülebilirlik stratejiler ve iyi uygulamaları tartışılacak. Sürdürülebilirlik konusunda kabul edilen hedeflerin nasıl hayata geçirilebileceği ile ilgili konular konuşulacak. Küresel Savunuculuk Direktörü, ICLEI Dünya Sekretaryası Yunus Arikan’ın moderatörlüğün de düzenlenecek olan Başkanlar Panelinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in dışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Malmö Belediye Başkanı Katrin Jammeh, Mannheim Belediye Başkanı Peter Kurz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan,  Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse de yer alacak.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde önümüzdeki günlerde küresel ölçekte düzenlenecek olan ‘Sürdürülebilir Kentler Zirvesi’nde yurt içi ve dışından belediye başkanlarıyla birlikte konuşmacı olacak.

Günümüzün büyük önceliği olan “sürdürülebilirlik” konusunun küresel ölçekte tartışılacağı Sürdürülebilir Kentler Zirvesi 18 Mart’ta Kadıköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek.

Başkanlar panelinde konuşmacı olarak Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de katılacak. Panelde çeşitli kentlerin karşılaştığı zorluklar, sürdürülebilirlik stratejiler ve iyi uygulamaları tartışılacak. Sürdürülebilirlik konusunda kabul edilen hedeflerin nasıl hayata geçirilebileceği ile ilgili konular konuşulacak.

Küresel Savunuculuk Direktörü, ICLEI Dünya Sekretaryası Yunus Arikan’ın moderatörlüğün de düzenlenecek olan Başkanlar Panelinde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in dışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Malmö Belediye Başkanı Katrin Jammeh, Mannheim Belediye Başkanı Peter Kurz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan,  Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse de yer alacak.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.