Galatasaray, Barcelona maçına hazır

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.03.2022 - 15:20, Güncelleme: 16.03.2022 - 15:20
 

Galatasaray, Barcelona maçına hazır

Galatasaray, Barcelona maçına hazır
Serhan TÜRK / İSTANBUL, (DHA) - UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında yarın İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Domenec Torrent yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak yapıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan futbolcular, top kapma ve pas çalışması yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Barcelona müsabakasının taktik çalışması yapıldığı belirtildi. Sakatlığı bulunan Arda Turan ile yüksek ateşi bulunması nedeniyle müşahede altında tutulan Halil Dervişoğlu antrenmana katılmadı. Sakatlıktan çıkan kaleci Fernando Muslera ise takımdan farklı bir sahada çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanı Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı ve Galatasaray Sportif Direktörü Pasquale Sensibile de saha kenarından takip etti. GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan detaylar (FOTOĞRAFLI)
Galatasaray, Barcelona maçına hazır

Serhan TÜRK / İSTANBUL, (DHA) - UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında yarın İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Domenec Torrent yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak yapıldı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan futbolcular, top kapma ve pas çalışması yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise Barcelona müsabakasının taktik çalışması yapıldığı belirtildi.
Sakatlığı bulunan Arda Turan ile yüksek ateşi bulunması nedeniyle müşahede altında tutulan Halil Dervişoğlu antrenmana katılmadı. Sakatlıktan çıkan kaleci Fernando Muslera ise takımdan farklı bir sahada çalışmalarını sürdürdü.
Antrenmanı Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı ve Galatasaray Sportif Direktörü Pasquale Sensibile de saha kenarından takip etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- Antrenmandan detaylar

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.