BUCAK BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE LGS HAZIRLIK DENEME SINAVI DESTEĞİ

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.03.2022 - 11:18, Güncelleme: 17.03.2022 - 11:26
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE LGS HAZIRLIK DENEME SINAVI DESTEĞİ

BURDUR’ un Bucak ilçesinde 8’nci sınıfta okuyan öğrenciler için Liselere Geçiş Sistemi (LGS) deneme ve hazırlık sınavlarına destek veriyor.
Bucak Belediyesinin katkıları ile bu gün saat 10:00’ da Bucak ve köylerinde eş zamanlı olarak 40 derslikte 854 öğrenciye 20 matematik, 20 Fen Bilimleri olmak üzere 40 soruluk LGS deneme sınavına katıldı. Sınav öncesi Bucak belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Mebbis yöneticisi Gültekin Apaydın ve Ayşe Sak Ortaokulu Müdürü Ferhat Yıldırım ile birlikte sınıfları ziyaret ederek başarılar dileyip LGS sınav kitapçığı dağıttılar.   İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar Bucak Belediyesinin LGS deneme sınavlarına katkılarından dolayı teşekkür etti. Neşet Yazar “Bucak Belediyesinin LGS sınavı öncesi katkı sağladığı deneme sınavları ile öğrencilerimiz LGS sınavına hazırlıklı girmesini sağlarken öğrencilerimizde kendilerini denemiş olacak ve heyecanlarını yenmiş olacaklar. Öğrencilerimiz adına Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a ve desteği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise Bucak Belediyesi olarak eğiteme her zaman desteklerinin sürdüğünü belirtti. Başkan Emrullah Ünal “Belediyemizin imkanlarını eğitim için seferber etmiş durumdayız. Geçen aylarda Üniversite sınavlarına girecek adaylar için birinci ve ikinci basamak olarak ilçe genelinde deneme sınavı yapıldı. Bu gün 8’ci sınıf öğrencilerimize LGS deneme sınavı yapılacak” dedi. Emrullah Ünal, Eğitim öğretimin geliştirilmesi, eğitimde kalitenin arttırılması, eğitim çıtasının daha üst seviyelere taşınmasında ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek tüm öğrencilere başarılar diledi.        
BURDUR’ un Bucak ilçesinde 8’nci sınıfta okuyan öğrenciler için Liselere Geçiş Sistemi (LGS) deneme ve hazırlık sınavlarına destek veriyor.

Bucak Belediyesinin katkıları ile bu gün saat 10:00’ da Bucak ve köylerinde eş zamanlı olarak 40 derslikte 854 öğrenciye 20 matematik, 20 Fen Bilimleri olmak üzere 40 soruluk LGS deneme sınavına katıldı. Sınav öncesi Bucak belediye Başkanı Emrullah Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Mebbis yöneticisi Gültekin Apaydın ve Ayşe Sak Ortaokulu Müdürü Ferhat Yıldırım ile birlikte sınıfları ziyaret ederek başarılar dileyip LGS sınav kitapçığı dağıttılar.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar Bucak Belediyesinin LGS deneme sınavlarına katkılarından dolayı teşekkür etti. Neşet Yazar “Bucak Belediyesinin LGS sınavı öncesi katkı sağladığı deneme sınavları ile öğrencilerimiz LGS sınavına hazırlıklı girmesini sağlarken öğrencilerimizde kendilerini denemiş olacak ve heyecanlarını yenmiş olacaklar. Öğrencilerimiz adına Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a ve desteği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise Bucak Belediyesi olarak eğiteme her zaman desteklerinin sürdüğünü belirtti. Başkan Emrullah Ünal “Belediyemizin imkanlarını eğitim için seferber etmiş durumdayız. Geçen aylarda Üniversite sınavlarına girecek adaylar için birinci ve ikinci basamak olarak ilçe genelinde deneme sınavı yapıldı. Bu gün 8’ci sınıf öğrencilerimize LGS deneme sınavı yapılacak” dedi. Emrullah Ünal, Eğitim öğretimin geliştirilmesi, eğitimde kalitenin arttırılması, eğitim çıtasının daha üst seviyelere taşınmasında ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek tüm öğrencilere başarılar diledi.      

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.