Sandıklı'da 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü düzenlendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.03.2022 - 15:26, Güncelleme: 18.03.2022 - 15:30
 

Sandıklı'da 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü düzenlendi

Sandıklı'da 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü düzenlendi
    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü ve şehitler düzenlenen programla anıldı. Programa Kaymakam Eflatun Can Tortop, Garnizon Komutanı Ramazan Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Varol, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Alptuğ Ayhan, siyasi parti temsilcileri veliler ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Temsilcisi Yusuf Akin tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Törene katılanlar saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu. Daha sonra şehir mezarlığındaki şehitlik ziyaret edildi. Etkinlikler kapsamında Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 'Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümü ve Şehitler Günü Anma Programı' Belediye Düğün salonunda devam etti. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro gösterisi yaptı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. FOTOĞRAFLI  
Sandıklı'da 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü düzenlendi

 

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü ve şehitler düzenlenen programla anıldı.
Programa Kaymakam Eflatun Can Tortop, Garnizon Komutanı Ramazan Yılmaz, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Varol, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Savur, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Alptuğ Ayhan, siyasi parti temsilcileri veliler ve öğrenciler katıldı.
Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Temsilcisi Yusuf Akin tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Törene katılanlar saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu. Daha sonra şehir mezarlığındaki şehitlik ziyaret edildi.
Etkinlikler kapsamında Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 'Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümü ve Şehitler Günü Anma Programı' Belediye Düğün salonunda devam etti. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tiyatro gösterisi yaptı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.