Burdur derbisi

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.03.2022 - 10:55, Güncelleme: 21.03.2022 - 10:56
 

Burdur derbisi

Burdur derbisi
BÖLGESEL Amatör Lig 4'üncü Bölge 3'üncü Grup'ta MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü, Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 2-1 yendi. MAKÜ İstiklal Stadyumu'nda oynanan maçı Emre Nağaç, Ercan Çat ve Abdurrahim Akça yönetti. Ligde kalma mücadelesi veren iki Burdur takımının maçında, Bucak Belediye Oğuzhanspor 27'nci dakikada Muhammed Uğur'un golüyle 1-0 öne geçti. MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü 38'inci dakikada penaltıdan Akın'un golüyle skoru eşitledi. MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü 45'inci dakikada Çağrı'nın golüyle 2-1 öne geçti. İkinci yarı MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü rakibinden üstün oynadığı Karşılaşmada MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü, Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 2-1 yendi. MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü puanını 10'a yükseltti. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise 14 puanda kaldı. Ligin 16'ncı haftasında MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü Serinhisar Spor'u konuk edecek. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise Denizli Sarayköy Spor deplasmanında puan arayacak.  
Burdur derbisi

BÖLGESEL Amatör Lig 4'üncü Bölge 3'üncü Grup'ta MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü, Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 2-1 yendi.

MAKÜ İstiklal Stadyumu'nda oynanan maçı Emre Nağaç, Ercan Çat ve Abdurrahim Akça yönetti. Ligde kalma mücadelesi veren iki Burdur takımının maçında, Bucak Belediye Oğuzhanspor 27'nci dakikada Muhammed Uğur'un golüyle 1-0 öne geçti. MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü 38'inci dakikada penaltıdan Akın'un golüyle skoru eşitledi. MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü 45'inci dakikada Çağrı'nın golüyle 2-1 öne geçti. İkinci yarı MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü rakibinden üstün oynadığı Karşılaşmada MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü, Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 2-1 yendi.

MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü puanını 10'a yükseltti. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise 14 puanda kaldı. Ligin 16'ncı haftasında MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü Serinhisar Spor'u konuk edecek. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise Denizli Sarayköy Spor deplasmanında puan arayacak.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.