Bucak’ta anne ve iki kızı kaçırıldı

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.03.2022 - 11:01, Güncelleme: 22.03.2022 - 11:12
 

Bucak’ta anne ve iki kızı kaçırıldı

BURDUR’ un Bucak ilçesinde pazartesi günü, dün sabah saat 08:30 sıralarında Sanayi Mahallesinde oturan Anne Havva Balcı (30), 9 yaşındaki Evranur Balcı ve 4 yaşındaki Elif Simay Balcı plakası tespit edilemeyin 53 plakalı bir araç ile kaçırıldı.
Edinilen bilgiye göre dün sabah sabah saat 08:30 sıralarında Sanayi Mahallesi 2734 sokakta oturan evlerinden plakası tespit edilemeyen il harfi 53 olan bir araç ile Anne Havva Balcı, Fatih Sultan Mehmet İlkokulunda 3’cü sınıfta okuyan dün okula gitmeyen 9 yaşındaki Evranur Balcı ve 4 yaşındaki Elif Simay Balcı’dan haber alınamıyor. KAÇIRILDIĞINI YAKINLARINA KOMŞULARI HABER VERDİ Sanayi Mahallesi 2734 sokakta oturan Balcı ailesinin evlerinin pencereleri ve kapısının açık olduğunu gören komşuları, Havva Balcı ve çocuklarının evde olmadığını ve uzun süre eve gelmediklerini ve aradıkları telefonun kapalı olması üzerine komşuları Havva’nın erkek kardeşi Bekir Hünerli’ yi arayarak haber verdiler. Havva’nın erkek kardeşi eve gelmesi üzerine evin pencereleri havalandırmak üzere açık dış kapı üzerinde anahtarı bulunan eve girdiklerinde evin her yerinin karıştırıldığını görünce işte çalışan eniştesi Osman Yasin Balcı’ya haber verdi. Hava Balcı ve kızlarının kaçırıldığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis çevrede yaptığı aramalarda güvenlik kameralarını incelemeye alırken 53 plakalı bir aracın ev çevresinden iki kez geçtiği ve üçüncüsünde Havva Balcı ve kızların araca bindirildiği görüldü.   HAYATLARINDAN ENDİŞE DUYUYARIZ Havva Balcı’nın erkek kardeşi Bekir Hünerli kız kardeşi ve yeğenlerinin kaçırıldığını ve hayatlarından endişe duyduğunu söyledi. Bekir Hünerli “Kız kardeşim ve yeğenlerim ya zorla kaçırıldı, yada tehdit ile kaçırıldı. Telefonu kapalı olduğu için ulaşamıyoruz. Polisten de yeterli tatmin edici bir bilgi alamadığımız için nerede olduklarını nereye kaçırıldıklarını bilmiyoruz. Hayatlarından endişe ediyorum” dedi. Bekir Hünerli kız kardeşi ve yeğenlerine “Abla nasıl ve ne durumda olduğunuzu bilelim yeter bir telefon edin” diye seslendi. EŞİM TEHDİT EDİLİYORDU Eşinin zorla kaçırılabileceğini yada tehdit zoruyla kaçırıldığını iddia eden Osman Yasin Balcı şöyle dedi. “Eşim ile yaklaşık bir yıldır ayrı yaşıyorduk. Şubat ayının 14’de tekrar birleşmiş mutlu şekilde yaşıyorduk. Eşim ayrılık süreci içerisinde internetten tanıştığı kişi olduğunu sürekli tehdit edildiğini söylüyordu. Ben her zaman olduğu gibi dün sabah işe gittim. Her şey normaldi. Farklı bir şey yoktu. İşe gittikten birkaç saat sonra iş yerime kayın biraderim Bekir geldi ve ablasının ve çocukların evde olmadığını söyledi. Eşimde benim telefonum vardı. Tüm aramalarımıza rağmen telefon kapalı. Eşim ya zorla kaçırıldı, yada tehdit edilerek kaçırıldı. Tek endişem eşim ve çocuklarımın sağlık durumlarından endişe ediyorum. Kaçırıldılar mı, kaçtı mı nasıl olduğunu bilmiyorum. Tek isteğim sağ olup olmadıkları ve durumlarını bildirmelerini istiyorum. Eşim ve çocuklarımı görenlerin en yakın emniyet güçlerine haber vermelerini istiyorum” dedi.        Anne Havva Balcı
BURDUR’ un Bucak ilçesinde pazartesi günü, dün sabah saat 08:30 sıralarında Sanayi Mahallesinde oturan Anne Havva Balcı (30), 9 yaşındaki Evranur Balcı ve 4 yaşındaki Elif Simay Balcı plakası tespit edilemeyin 53 plakalı bir araç ile kaçırıldı.

Edinilen bilgiye göre dün sabah sabah saat 08:30 sıralarında Sanayi Mahallesi 2734 sokakta oturan evlerinden plakası tespit edilemeyen il harfi 53 olan bir araç ile Anne Havva Balcı, Fatih Sultan Mehmet İlkokulunda 3’cü sınıfta okuyan dün okula gitmeyen 9 yaşındaki Evranur Balcı ve 4 yaşındaki Elif Simay Balcı’dan haber alınamıyor.

KAÇIRILDIĞINI YAKINLARINA KOMŞULARI HABER VERDİ

Sanayi Mahallesi 2734 sokakta oturan Balcı ailesinin evlerinin pencereleri ve kapısının açık olduğunu gören komşuları, Havva Balcı ve çocuklarının evde olmadığını ve uzun süre eve gelmediklerini ve aradıkları telefonun kapalı olması üzerine komşuları Havva’nın erkek kardeşi Bekir Hünerli’ yi arayarak haber verdiler. Havva’nın erkek kardeşi eve gelmesi üzerine evin pencereleri havalandırmak üzere açık dış kapı üzerinde anahtarı bulunan eve girdiklerinde evin her yerinin karıştırıldığını görünce işte çalışan eniştesi Osman Yasin Balcı’ya haber verdi. Hava Balcı ve kızlarının kaçırıldığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis çevrede yaptığı aramalarda güvenlik kameralarını incelemeye alırken 53 plakalı bir aracın ev çevresinden iki kez geçtiği ve üçüncüsünde Havva Balcı ve kızların araca bindirildiği görüldü.

 

HAYATLARINDAN ENDİŞE DUYUYARIZ

Havva Balcı’nın erkek kardeşi Bekir Hünerli kız kardeşi ve yeğenlerinin kaçırıldığını ve hayatlarından endişe duyduğunu söyledi. Bekir Hünerli “Kız kardeşim ve yeğenlerim ya zorla kaçırıldı, yada tehdit ile kaçırıldı. Telefonu kapalı olduğu için ulaşamıyoruz. Polisten de yeterli tatmin edici bir bilgi alamadığımız için nerede olduklarını nereye kaçırıldıklarını bilmiyoruz. Hayatlarından endişe ediyorum” dedi. Bekir Hünerli kız kardeşi ve yeğenlerine “Abla nasıl ve ne durumda olduğunuzu bilelim yeter bir telefon edin” diye seslendi.

EŞİM TEHDİT EDİLİYORDU

Eşinin zorla kaçırılabileceğini yada tehdit zoruyla kaçırıldığını iddia eden Osman Yasin Balcı şöyle dedi. “Eşim ile yaklaşık bir yıldır ayrı yaşıyorduk. Şubat ayının 14’de tekrar birleşmiş mutlu şekilde yaşıyorduk. Eşim ayrılık süreci içerisinde internetten tanıştığı kişi olduğunu sürekli tehdit edildiğini söylüyordu. Ben her zaman olduğu gibi dün sabah işe gittim. Her şey normaldi. Farklı bir şey yoktu. İşe gittikten birkaç saat sonra iş yerime kayın biraderim Bekir geldi ve ablasının ve çocukların evde olmadığını söyledi. Eşimde benim telefonum vardı. Tüm aramalarımıza rağmen telefon kapalı. Eşim ya zorla kaçırıldı, yada tehdit edilerek kaçırıldı. Tek endişem eşim ve çocuklarımın sağlık durumlarından endişe ediyorum. Kaçırıldılar mı, kaçtı mı nasıl olduğunu bilmiyorum. Tek isteğim sağ olup olmadıkları ve durumlarını bildirmelerini istiyorum. Eşim ve çocuklarımı görenlerin en yakın emniyet güçlerine haber vermelerini istiyorum” dedi.       

Anne Havva Balcı

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.