Polis memuru tartıştığı hemşire eşini öldürüp, arkadaşını yaraladı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.03.2022 - 16:01, Güncelleme: 22.03.2022 - 16:28
 

Polis memuru tartıştığı hemşire eşini öldürüp, arkadaşını yaraladı

Polis memuru tartıştığı hemşire eşini öldürüp, arkadaşını yaraladı
  ÖLEN HEMŞİRE İÇİN TÖREN Kilis'te hastane önünde polis memuru eşi tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybeden hemşire Fatma Solak için görev yaptığı Kilis Devlet Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi. Burada konuşan Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi Fazıl Arısoy, Fatma Solak'ın 6 yıldır Kilis'te görev yaptığını belirterek, "Görev yaptığı zaman içerisinde dürüstlüğü, güler yüzlü ve merhametiyle hatırlayacağımız bir arkadaşımızdır. Bu sabah saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu aramızdan ayrılmıştır. Tüm sağlık çalışanlarının başı sağ olsun" dedi. Törenin ardından Fatma Solak'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Hatay'ın Hassa ilçesine gönderildi. (DHA)    
Polis memuru tartıştığı hemşire eşini öldürüp, arkadaşını yaraladı

 

ÖLEN HEMŞİRE İÇİN TÖREN
Kilis'te hastane önünde polis memuru eşi tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybeden hemşire Fatma Solak için görev yaptığı Kilis Devlet Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi. Burada konuşan Kilis Devlet Hastanesi Başhekimi Fazıl Arısoy, Fatma Solak'ın 6 yıldır Kilis'te görev yaptığını belirterek, "Görev yaptığı zaman içerisinde dürüstlüğü, güler yüzlü ve merhametiyle hatırlayacağımız bir arkadaşımızdır. Bu sabah saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu aramızdan ayrılmıştır. Tüm sağlık çalışanlarının başı sağ olsun" dedi. Törenin ardından Fatma Solak'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Hatay'ın Hassa ilçesine gönderildi. (DHA)

 

 

Kilis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.