Derece alan öğrenciler ödüllendirildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.03.2022 - 16:02, Güncelleme: 22.03.2022 - 16:31
 

Derece alan öğrenciler ödüllendirildi

Derece alan öğrenciler ödüllendirildi
    Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Müftülüğü tarafından kentte ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödül verildi. Burdur Müftülüğü tarafından ortaokul öğrencileri arasında 'Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet' konulu kompozisyon yarışmasıyla lise öğrencileri arasında 'Çanakkale Ruhu' konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler için müftülükte etkinlik düzenlendi. Törende öğrencilere İl Müftüsü Enver Türkmen ödül verdi. Törende konuşan Müftü Türkmen, "Hem Çanakkale hem de Mehmet Akif Ersoy hepimizin ortak değeri. Öncelikle Çanakkale, bir milletin var oluş mücadelesi verdiği çok önemli bir dönüm noktası olmuştur. Milletimiz için, bu memleket için orada sadece askerlerimiz değil öğrencilerimiz de canlarını verdiler. Vatan için, bayrak için, mukaddes değerlerimiz için kendilerini feda ettiler" diye konuştu. Yarışmada kompozisyon dalında Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu'ndan Salih Çelik birinci, Şehit Hikmet Zengin Ortaokulu'ndan Mevlüt Akkeçili ikinci, Şehit Hikmet Zengin Ortaokulu'ndan Alptekin Orhan üçüncü oldu. Şiir dalında ise Çayboyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Aliye Öztürk birinci, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'nden Ebru Potak ikinci, Çayboyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Fatma Bayır üçüncü oldu. FOTOĞRAFLI  
Derece alan öğrenciler ödüllendirildi

 

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Müftülüğü tarafından kentte ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödül verildi.

Burdur Müftülüğü tarafından ortaokul öğrencileri arasında 'Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet' konulu kompozisyon yarışmasıyla lise öğrencileri arasında 'Çanakkale Ruhu' konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler için müftülükte etkinlik düzenlendi. Törende öğrencilere İl Müftüsü Enver Türkmen ödül verdi. Törende konuşan Müftü Türkmen, "Hem Çanakkale hem de Mehmet Akif Ersoy hepimizin ortak değeri. Öncelikle Çanakkale, bir milletin var oluş mücadelesi verdiği çok önemli bir dönüm noktası olmuştur. Milletimiz için, bu memleket için orada sadece askerlerimiz değil öğrencilerimiz de canlarını verdiler. Vatan için, bayrak için, mukaddes değerlerimiz için kendilerini feda ettiler" diye konuştu.

Yarışmada kompozisyon dalında Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu'ndan Salih Çelik birinci, Şehit Hikmet Zengin Ortaokulu'ndan Mevlüt Akkeçili ikinci, Şehit Hikmet Zengin Ortaokulu'ndan Alptekin Orhan üçüncü oldu. Şiir dalında ise Çayboyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Aliye Öztürk birinci, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'nden Ebru Potak ikinci, Çayboyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Fatma Bayır üçüncü oldu.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.