MAKÜ Drama Topluluğu tarafından Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.03.2022 - 11:26, Güncelleme: 29.03.2022 - 11:26
 

MAKÜ Drama Topluluğu tarafından Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Drama Topluluğu tarafından sahnelenen “Madox ile Üç Gece” oyunu büyük beğeni topladı.
MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen şair ve tiyatro yazarı Matei Visniec’in bilimkurgunun popüler konularından paralel evrenler temasına yer vermesiyle dikkat çeken bir tiyatro eseri olan Madox ile Üç Gece oyununda Topluluk Akademik Danışmanı Arş. Gör. Azim Doğuş Tuncer ve Topluluk Başkanı Ömer Akçim’in katkılarıyla sahnede birçok öğrenci yer aldı. Akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerinde yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyununda oyuncular hem düşündürdü, hem de güldürdüler. Drama Topluluğu üyeleri sahneledikleri oyun sonrasında pasta keserek geceyi kutladılar.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Drama Topluluğu tarafından sahnelenen “Madox ile Üç Gece” oyunu büyük beğeni topladı.

MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen şair ve tiyatro yazarı Matei Visniec’in bilimkurgunun popüler konularından paralel evrenler temasına yer vermesiyle dikkat çeken bir tiyatro eseri olan Madox ile Üç Gece oyununda Topluluk Akademik Danışmanı Arş. Gör. Azim Doğuş Tuncer ve Topluluk Başkanı Ömer Akçim’in katkılarıyla sahnede birçok öğrenci yer aldı.

Akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerinde yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyununda oyuncular hem düşündürdü, hem de güldürdüler.

Drama Topluluğu üyeleri sahneledikleri oyun sonrasında pasta keserek geceyi kutladılar.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.