Sağlık Bakanlığı'ndan Burdur'a özel ödül

Dünya (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.11.2021 - 00:54, Güncelleme: 24.11.2021 - 00:54
 

Sağlık Bakanlığı'ndan Burdur'a özel ödül

BURDUR Devlet Hastanesi'ne, ülke genelindeki tüm kamu hastaneleri arasında Himss Emrem 6 seviyesinde validasyonunu tamamlamış tek il olması nedeniyle özel ödül verildi.
Antalya'da 17-19 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen Uluslararası Himss Eurosia 2021 Sağlık Bilişimi, Teknolojileri Konferansı ve Fuarının son gününde yapılan ödül töreninde, Himms Emram 6 ve 7 seviyesinde validasyonu tamamlanan hastanelere ödül verildi. Burdur'dan ödül törenine, İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Murat Erk, Destek Hizmetleri Başkanı Uğur Üstün, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Nedim Ongun, Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Bilal Tanrıtanır, Gölhisar Devlet Hastanesi Başkanı Uzm. Dr. Ramazan Öztürk ve Yeşilova Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Musa Kılınç katıldı. Burdur, tüm kamu hastaneleri arasında Himss Emram 6 seviyesinde validasyonu tamamlanmış tek il olması nedeniyle törenin sonunda özel olarak davet edilerek, ödülünü Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci’den aldı.     Kısa adı HIMSS olan Healthcare Information and Management Systems Society, farklı değerlendirme modelleri ile ölçüm yapmakta ve hastanelere kendilerini ulusal ve uluslararası alandaki benzer kurumlarla karşılaştırma imkânı sunan uluslararası bir akreditasyon kuruluşu.
BURDUR Devlet Hastanesi'ne, ülke genelindeki tüm kamu hastaneleri arasında Himss Emrem 6 seviyesinde validasyonunu tamamlamış tek il olması nedeniyle özel ödül verildi.

Antalya'da 17-19 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen Uluslararası Himss Eurosia 2021 Sağlık Bilişimi, Teknolojileri Konferansı ve Fuarının son gününde yapılan ödül töreninde, Himms Emram 6 ve 7 seviyesinde validasyonu tamamlanan hastanelere ödül verildi. Burdur'dan ödül törenine, İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Murat Erk, Destek Hizmetleri Başkanı Uğur Üstün, Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Nedim Ongun, Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Bilal Tanrıtanır, Gölhisar Devlet Hastanesi Başkanı Uzm. Dr. Ramazan Öztürk ve Yeşilova Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Musa Kılınç katıldı. Burdur, tüm kamu hastaneleri arasında Himss Emram 6 seviyesinde validasyonu tamamlanmış tek il olması nedeniyle törenin sonunda özel olarak davet edilerek, ödülünü Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci’den aldı.

 

 

Kısa adı HIMSS olan Healthcare Information and Management Systems Society, farklı değerlendirme modelleri ile ölçüm yapmakta ve hastanelere kendilerini ulusal ve uluslararası alandaki benzer kurumlarla karşılaştırma imkânı sunan uluslararası bir akreditasyon kuruluşu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.