BUCAK’TA JANDARMANIN ARAMA YAPTIĞI İKİ ARAÇTA UYUŞTURUCU ÇIKTI

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 15.04.2022 - 09:22, Güncelleme: 15.04.2022 - 09:22
 

BUCAK’TA JANDARMANIN ARAMA YAPTIĞI İKİ ARAÇTA UYUŞTURUCU ÇIKTI

BURDUR’ un Bucak ilçesinde jandarma ekipleri iki farklı araçta yaptığı aramada uyuşturucu, uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre Burdur Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Burdur’a uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine iki farklı araç fiziki takip sonucunda yol kontrol ve arama noktasında durdurulan ilk araçta yapılan aramada Ş.B.A ve B.Ş’nin üzerlerinde ve araçta yapılan aramada 2 gram eroin, 1 gram metamfetamin ve 1 tane uyuşturucu kullanma aparatı, ikinci araçta ve araç içerisinde bulunan M.M.D ve M.D isimli şahısların üzerinde yapılan aramada 1 gram eroin, 2 gram metamfetamin ve 3 tane uyuşturcu madde kullanma aparatı olmak üzere toplam 3 gram eroin, 3 gram metamfetamin ve 4 tane uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Bucak Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltına alınan Ş.B.A, B.Ş, M.M.D, ve M.D ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.   
BURDUR’ un Bucak ilçesinde jandarma ekipleri iki farklı araçta yaptığı aramada uyuşturucu, uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre Burdur Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Burdur’a uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine iki farklı araç fiziki takip sonucunda yol kontrol ve arama noktasında durdurulan ilk araçta yapılan aramada Ş.B.A ve B.Ş’nin üzerlerinde ve araçta yapılan aramada 2 gram eroin, 1 gram metamfetamin ve 1 tane uyuşturucu kullanma aparatı, ikinci araçta ve araç içerisinde bulunan M.M.D ve M.D isimli şahısların üzerinde yapılan aramada 1 gram eroin, 2 gram metamfetamin ve 3 tane uyuşturcu madde kullanma aparatı olmak üzere toplam 3 gram eroin, 3 gram metamfetamin ve 4 tane uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Bucak Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltına alınan Ş.B.A, B.Ş, M.M.D, ve M.D ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.   

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.