Burdur Belediyesinden 23 Nisan Konseri

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 21.04.2022 - 11:33, Güncelleme: 21.04.2022 - 11:33
 

Burdur Belediyesinden 23 Nisan Konseri

Burdur Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Burdurluları ünlü sanatçı Aydilge’nin vereceği konser ile buluşturacak.
Burdur Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Burdurluları ünlü sanatçı Aydilge’nin vereceği konser ile buluşturacak. Aydilge konseri, 23 Nisan Cumartesi günü saat 21.15’de Özgürlük ve Demokrasi Meydanında başlayacak.   Konserle ilgili bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bayram coşkusunu hep birlikte yaşamak için güzel bir organizasyona imza atacağız. Milli bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. 23 Nisan Cumartesi günü saat 21.15'de tüm hemşehrilerimi Özgürlük ve Demokrasi Meydanına bekliyorum. Şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun” dedi.
Burdur Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Burdurluları ünlü sanatçı Aydilge’nin vereceği konser ile buluşturacak.

Burdur Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Burdurluları ünlü sanatçı Aydilge’nin vereceği konser ile buluşturacak. Aydilge konseri, 23 Nisan Cumartesi günü saat 21.15’de Özgürlük ve Demokrasi Meydanında başlayacak.

 

Konserle ilgili bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bayram coşkusunu hep birlikte yaşamak için güzel bir organizasyona imza atacağız. Milli bayram coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. 23 Nisan Cumartesi günü saat 21.15'de tüm hemşehrilerimi Özgürlük ve Demokrasi Meydanına bekliyorum. Şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.