Tekirdağ'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 8 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.04.2022 - 01:41, Güncelleme: 24.04.2022 - 01:41
 

Tekirdağ'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 8 yaralı

Tekirdağ'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 8 yaralı
Onur KAYA/ TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Saray ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 8 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesi’nde meydana geldi. İhsan D. yönetimindeki 34 DLJ 312 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mustafa T.’nin kullandığı 59 AAE 202 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan Dicle İ., Deniz Ş., Sadık T., Kıymet T., Aysel İ. ile İren İ., yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Çerkezköy ve Kapaklı ilçesindeki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Tekirdağ'da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı: 8 yaralı

Onur KAYA/ TEKİRDAĞ, (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Saray ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 8 kişi yaralandı.
Kaza, gece yarısı Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesi’nde meydana geldi. İhsan D. yönetimindeki 34 DLJ 312 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mustafa T.’nin kullandığı 59 AAE 202 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücüler ile araçlarda bulunan Dicle İ., Deniz Ş., Sadık T., Kıymet T., Aysel İ. ile İren İ., yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Çerkezköy ve Kapaklı ilçesindeki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.