AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, ‘‘Kadir Gecesi’’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Mesajlar (Akca Gazete) - Akca Gazete | 27.04.2022 - 09:06, Güncelleme: 27.04.2022 - 09:07
 

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, ‘‘Kadir Gecesi’’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, ‘‘Kadir Gecesi’’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Milletvekili Yasin Uğur yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:  “Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir.  Kadir Gecesi'ne kavuşuyor olmanın sevinci ve heyecanını yüreklerimizde hissediyoruz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyamıza ışık saçmasını, huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu kutsal gecenin tüm dünyada akan kan ve gözyaşlarının durmasına, bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasına vesile olmasını diliyorum.  Başta Burdurlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni en kalbi duygularımla kutluyor; bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum.’’
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, ‘‘Kadir Gecesi’’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Milletvekili Yasin Uğur yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. 

Kadir Gecesi'ne kavuşuyor olmanın sevinci ve heyecanını yüreklerimizde hissediyoruz. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyamıza ışık saçmasını, huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu kutsal gecenin tüm dünyada akan kan ve gözyaşlarının durmasına, bütün kardeşlerimizin bayrama huzur ve güven içerisinde ulaşmasına vesile olmasını diliyorum. 

Başta Burdurlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni en kalbi duygularımla kutluyor; bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum.’’

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.