BAKAN KARAİSMAİLOĞLU BUCAK’TA ESNAF ZİYARETİ YAPTI, VATANDAŞLAR İLE İFTAR AÇTI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 29.04.2022 - 22:14, Güncelleme: 29.04.2022 - 22:36
 

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU BUCAK’TA ESNAF ZİYARETİ YAPTI, VATANDAŞLAR İLE İFTAR AÇTI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bucak ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı vatandalar ile birlikte iftar açtı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Burdur ziyaretinden sonra Antalya Burdur karayolunda Ağlasun ilçe yolu temel atma töreninden sonra Bucak ilçesini ziyaret etti. Beraberinde Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Ak Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ile birlikte Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyaretleri yapan Bakan Karaismailoğlu, Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu Ak Parti ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada Burdur’da devam eden projeler olduğunu onları en kısa sürede tamamlamaya çalışacaklarını söyleyen Bakan “Türkiye’ de her geçen gün talepler artıyor, nüfus artıyor, üretim istihdam artıyor, ihracatlarımız artıyor. Bunları yapabilmemiz için güçlü bir altyapıya ihtiyacımız var. Son 20 yılda Cumhurbaşkanımızın önderliğinde birilerinin hayal dediği, birilerinin hayal bile edemediği çok şeyler ile tanıştı, tanışmayada devam edecek. Dünyanın en büyük projelerini Türk Mühendisleri ve firmaları ile yapıyoruz. Bu yıl 225 milyoar dolarlık ihracatımız oldu, bu yıl 250 milyar dolara çıkacağız. Ama en katma değerli ihracat, kilogramı olmayan ihracattır. O da nedir, mühendisliktir, danışmanlıktır, yazılımdır, müşavirliktir. 20 Yıldır kazanmış olduğumuz mühendislik çözümlerini dünyaya ihraç ediyoruz. Dünya’da da en özellikli işlerde, Türk mühendisleri, firmaları aranan firmalardır. Artık dünya Türkiye’nin ne dediği, dikkate aldığı, Türkiye’nin ne dediği bir ortama geldi. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde dünyanın 10 gelişmiş ülke ekonomisine sahip Türkiye’nin önünde hiçbir engel yoktur. Bir yılda iki uyduyu uzaya gönderirken bunları çok rahat başarabiliyoruz. Dünyanın en uzun asma Çanakkale köprüsünü Türk mühendisleri ile yapmış bir Türkiye var dünyanın huzurunda. Bundan sonra artık bu güne kadar son 20 yılda 172 milyar dolay yapılan yatırımlar ile birlikte 198 milyar dolarda önümüzdeki 30 yılın programlarını planlarını yaptık. Beşer yıllık dilimler halinde bundan sonra olması gereken yatırımları yapacağız” dedi. Bakan Karaismailoğlu 172 dolar yatırım yapıldığını bunun milli gelire etkisinin 500 milyar doları bulduğunu belirtirken Türkiye’nin çok iyi yolda, doğru yolda olduğunu, savaş sürecinde bile bütün dünyanın Türkiye’yi barış adası gibi görmeye başladığını söyledi. Bakan Adil Karaismailoğlu Ak Partililere çok iş düştüğünü önlerinde 2023 seçimleri olduğunu yapılan bu yatırımları vatandaşlara anlatılması gerektiğini vurguladı.              Ak Parti ilçe teşkilatı ziyaretinden sonra protokol ile birlikte Bucak Belediyesinin Cumhuriyet Meydanında verdiği iftar yemeğinde yemek sırasına giren bakan yemeğini aldıktan sonra vatandaşlar ile birlikte iftar açan Bakan Adil Karaismailoğlu yemek sonrası vatandaşlara hitaben birde konuşma yaptı. Daha sonra Bucak Belediyesini ziyaret etti.    
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bucak ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptı vatandalar ile birlikte iftar açtı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Burdur ziyaretinden sonra Antalya Burdur karayolunda Ağlasun ilçe yolu temel atma töreninden sonra Bucak ilçesini ziyaret etti. Beraberinde Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Ak Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ile birlikte Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyaretleri yapan Bakan Karaismailoğlu, Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Bakan Karaismailoğlu Ak Parti ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada Burdur’da devam eden projeler olduğunu onları en kısa sürede tamamlamaya çalışacaklarını söyleyen Bakan “Türkiye’ de her geçen gün talepler artıyor, nüfus artıyor, üretim istihdam artıyor, ihracatlarımız artıyor. Bunları yapabilmemiz için güçlü bir altyapıya ihtiyacımız var. Son 20 yılda Cumhurbaşkanımızın önderliğinde birilerinin hayal dediği, birilerinin hayal bile edemediği çok şeyler ile tanıştı, tanışmayada devam edecek. Dünyanın en büyük projelerini Türk Mühendisleri ve firmaları ile yapıyoruz. Bu yıl 225 milyoar dolarlık ihracatımız oldu, bu yıl 250 milyar dolara çıkacağız. Ama en katma değerli ihracat, kilogramı olmayan ihracattır. O da nedir, mühendisliktir, danışmanlıktır, yazılımdır, müşavirliktir. 20 Yıldır kazanmış olduğumuz mühendislik çözümlerini dünyaya ihraç ediyoruz. Dünya’da da en özellikli işlerde, Türk mühendisleri, firmaları aranan firmalardır. Artık dünya Türkiye’nin ne dediği, dikkate aldığı, Türkiye’nin ne dediği bir ortama geldi. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde dünyanın 10 gelişmiş ülke ekonomisine sahip Türkiye’nin önünde hiçbir engel yoktur. Bir yılda iki uyduyu uzaya gönderirken bunları çok rahat başarabiliyoruz. Dünyanın en uzun asma Çanakkale köprüsünü Türk mühendisleri ile yapmış bir Türkiye var dünyanın huzurunda. Bundan sonra artık bu güne kadar son 20 yılda 172 milyar dolay yapılan yatırımlar ile birlikte 198 milyar dolarda önümüzdeki 30 yılın programlarını planlarını yaptık. Beşer yıllık dilimler halinde bundan sonra olması gereken yatırımları yapacağız” dedi. Bakan Karaismailoğlu 172 dolar yatırım yapıldığını bunun milli gelire etkisinin 500 milyar doları bulduğunu belirtirken Türkiye’nin çok iyi yolda, doğru yolda olduğunu, savaş sürecinde bile bütün dünyanın Türkiye’yi barış adası gibi görmeye başladığını söyledi. Bakan Adil Karaismailoğlu Ak Partililere çok iş düştüğünü önlerinde 2023 seçimleri olduğunu yapılan bu yatırımları vatandaşlara anlatılması gerektiğini vurguladı.           

 

Ak Parti ilçe teşkilatı ziyaretinden sonra protokol ile birlikte Bucak Belediyesinin Cumhuriyet Meydanında verdiği iftar yemeğinde yemek sırasına giren bakan yemeğini aldıktan sonra vatandaşlar ile birlikte iftar açan Bakan Adil Karaismailoğlu yemek sonrası vatandaşlara hitaben birde konuşma yaptı. Daha sonra Bucak Belediyesini ziyaret etti.

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.