BURDUR’A 20 YILDA 4,1 MİLYAR TL ULAŞIM VE İLETİŞİM YATIRIMI YAPILDI

Siyaset (Akca Gazete) - Akca Gazete | 30.04.2022 - 23:00, Güncelleme: 30.04.2022 - 23:00
 

BURDUR’A 20 YILDA 4,1 MİLYAR TL ULAŞIM VE İLETİŞİM YATIRIMI YAPILDI

Ak Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 20 yılda Burdur'un ulaşım ve iletişim altyapısına 4,1 Milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti olarak 20 yıldır Burdur’a yapılan ulaşım ve iletişim yatırımlarını açıkladı. Milletvekili Özçelik açıklamasında; “2002’den bu tarafa Ak Parti olarak Burdurumuza her alanda hizmet ve yatırım yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2003-2022 yılları arasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ilimizde 4,1 Milyar TL ulaşım ve iletişim yatırımı gerçekleştirdi. Burdurumuzun ihtiyacı olan yeni yatırımlarımızda hızla devam ediyor. Var gücümüzle hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Burdur’un da değerini artıracak projelere devam.” dedi.   BURDURUMUZ HAK ETTİĞİ PAYI ALMIŞTIR AK Parti Hükümetinin son 20 yılda Burdur'a kazandırdığı karayollarının ulaşıma güven ve rahatlık kattığını ifade eden Milletvekili Özçelik, ''Son 20 yılda Burdurumuz ulaşım ve haberleşme yatırımlarımızdan hak ettiği payı almıştır. Bundan sonra da almaya devam edecektir'' dedi.   4,1 MİLYAR TL DEĞERİNDE YATIRIM   Milletvekili Bayram Özçelik, 2003-2022 yılları arasında Burdur’a yapılmış olan 4,1 Milyar TL değerindeki yatırımları şu şekilde açıkladı; “219 kilometre bölünmüş yol, toplamda Bin 202 metre olmak üzere 24 adet köprü, Bin 559 kilometre fiber optik kablo ve  250 Bin 112 hızlı internet abonesi.” Dedi.   Ak Parti tarafından Burdur’a yapılan yatırımlar kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca tamamlanan projelerden bahseden Milletvekili Bayram Özçelik “Afyonkarahisar – Antalya yolu Burdu Kesimi, Antalya – Burdur sınırı, Antalya – Denizli yolu Burdur kesimi, Karamanlı -  Yeşilova karayolları, 2. Bölge İzmir hududu yolu, Burdur – Kemer ayrımı – Hacılar – Yeşilova yolu, Korkuteli – Fethiye ayrımı, Altınyayla – Gölhisar karayolları 2. Bölge İzmir hududu yolu Burdur kesimi, Çavdır – Gölhisar yolu, Keçiborlu – Burdur ayrımı – Isparta – Ağlasun  yolu, Kızılkaya – Bozova – Korkuteli – Elmalı ayrımı – Finike yolu Burdur kesimi, Antalya – Dereboğazı – Isparta yolu Burdur kesimi.” İfadelerini kullandı.   BURDUR İÇİN DEVAM EDEN PROJELER Burdur'da yapımı devam eden ve yatırıma alınacak projeleri yakından takip eden Milletvekili Özçelik ayrıca devam etmekte olan projeleri de açıkladı.   Ak Parti’nin Burdur’a yönelik yatırımları kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca devam eden projeler hakkında bilgi veren Milletvekili Bayram Özçelik “Burdur – Tefenni – Çavdır yolu, Isparta -  Burdur dostluk yolu, Korkuteli – Çavdır ayrımı ve Fethiye – Kalkan ayrımı yolu, Çameli yolu, Taşkapı – Yeşilbaş – Ağlasun yolu, Antalya – Korkuteli – Söğüt Çavdır karayolları 2. Bölge İzmir hududu yolu ve Antalya – Burdur ayrımı – Kızılkaya – Korkuteli – Elmalı – Finike yolu.” Dedi.
Ak Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 20 yılda Burdur'un ulaşım ve iletişim altyapısına 4,1 Milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti olarak 20 yıldır Burdur’a yapılan ulaşım ve iletişim yatırımlarını açıkladı. Milletvekili Özçelik açıklamasında; “2002’den bu tarafa Ak Parti olarak Burdurumuza her alanda hizmet ve yatırım yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2003-2022 yılları arasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız ilimizde 4,1 Milyar TL ulaşım ve iletişim yatırımı gerçekleştirdi. Burdurumuzun ihtiyacı olan yeni yatırımlarımızda hızla devam ediyor. Var gücümüzle hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Burdur’un da değerini artıracak projelere devam.” dedi.

 

BURDURUMUZ HAK ETTİĞİ PAYI ALMIŞTIR

AK Parti Hükümetinin son 20 yılda Burdur'a kazandırdığı karayollarının ulaşıma güven ve rahatlık kattığını ifade eden Milletvekili Özçelik, ''Son 20 yılda Burdurumuz ulaşım ve haberleşme yatırımlarımızdan hak ettiği payı almıştır. Bundan sonra da almaya devam edecektir'' dedi.

 

4,1 MİLYAR TL DEĞERİNDE YATIRIM

 

Milletvekili Bayram Özçelik, 2003-2022 yılları arasında Burdur’a yapılmış olan 4,1 Milyar TL değerindeki yatırımları şu şekilde açıkladı; “219 kilometre bölünmüş yol, toplamda Bin 202 metre olmak üzere 24 adet köprü, Bin 559 kilometre fiber optik kablo ve  250 Bin 112 hızlı internet abonesi.” Dedi.

 

Ak Parti tarafından Burdur’a yapılan yatırımlar kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca tamamlanan projelerden bahseden Milletvekili Bayram Özçelik “Afyonkarahisar – Antalya yolu Burdu Kesimi, Antalya – Burdur sınırı, Antalya – Denizli yolu Burdur kesimi, Karamanlı -  Yeşilova karayolları, 2. Bölge İzmir hududu yolu, Burdur – Kemer ayrımı – Hacılar – Yeşilova yolu, Korkuteli – Fethiye ayrımı, Altınyayla – Gölhisar karayolları 2. Bölge İzmir hududu yolu Burdur kesimi, Çavdır – Gölhisar yolu, Keçiborlu – Burdur ayrımı – Isparta – Ağlasun  yolu, Kızılkaya – Bozova – Korkuteli – Elmalı ayrımı – Finike yolu Burdur kesimi, Antalya – Dereboğazı – Isparta yolu Burdur kesimi.” İfadelerini kullandı.

 

BURDUR İÇİN DEVAM EDEN PROJELER

Burdur'da yapımı devam eden ve yatırıma alınacak projeleri yakından takip eden Milletvekili Özçelik ayrıca devam etmekte olan projeleri de açıkladı.

 

Ak Parti’nin Burdur’a yönelik yatırımları kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca devam eden projeler hakkında bilgi veren Milletvekili Bayram Özçelik “Burdur – Tefenni – Çavdır yolu, Isparta -  Burdur dostluk yolu, Korkuteli – Çavdır ayrımı ve Fethiye – Kalkan ayrımı yolu, Çameli yolu, Taşkapı – Yeşilbaş – Ağlasun yolu, Antalya – Korkuteli – Söğüt Çavdır karayolları 2. Bölge İzmir hududu yolu ve Antalya – Burdur ayrımı – Kızılkaya – Korkuteli – Elmalı – Finike yolu.” Dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.