El sallayarak gittiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.05.2022 - 10:51, Güncelleme: 16.05.2022 - 10:53
 

El sallayarak gittiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi

El sallayarak gittiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi
 İSTANBUL'da turistlerin kol çantalarını yankesicilik yaparak çaldığı belirlenen Beril G.K.(18) polis tarafından yakalandı. Suç ortağı ile birlikte kameralara yansıyan  Beril G.K.'nın daha önceden 11 suç kaydı olduğu tespit edildi. Adliyeye sevk edilirken polislerin arasında kameralara el sallayan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul'da özellikle turistlerin çantalarını çalan hırsızlık şebekesine yönelik soruşturma başlatıldı.  Polis, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek şüphelinin önce eşkalini ardından kimliğini tespit etti. Görüntülerde suç ortağı ile birlikte dolaşan Beril G.K.'nın yemek yerken kol çantalarını oturdukları sandalyeye asan turistleri kendilerine kurban olarak seçtikleri tespit edildi. Kameralara yansıyan görüntülerde bir lokantaya giren şüphelilerin keşif yaparak turist aradıkları, bulamayınca ayrıldıkları görüldü. Polis yaptığı operasyonda Beril G.K.'yı Bakırköy'de gözaltına aldı. Şüphelinin işlemleri hırsızlık büro amirliğinde yapıldı. Şüphelinin daha önceden 11 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin Fatih, Beyoğlu ve Sarıyer'de 3 turistin çantasının çalınma olayının faili olduğu belirlendi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Beril G.K. el sallayarak gittiği adliyede  tutuklanarak  cezaevine gönderildi. Polis suç ortağını yakalamak için operasyonları sürdürüyor. (FOTOĞRAF)  
El sallayarak gittiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi

 İSTANBUL'da turistlerin kol çantalarını yankesicilik yaparak çaldığı belirlenen Beril G.K.(18) polis tarafından yakalandı. Suç ortağı ile birlikte kameralara yansıyan  Beril G.K.'nın daha önceden 11 suç kaydı olduğu tespit edildi. Adliyeye sevk edilirken polislerin arasında kameralara el sallayan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da özellikle turistlerin çantalarını çalan hırsızlık şebekesine yönelik soruşturma başlatıldı.  Polis, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek şüphelinin önce eşkalini ardından kimliğini tespit etti. Görüntülerde suç ortağı ile birlikte dolaşan Beril G.K.'nın yemek yerken kol çantalarını oturdukları sandalyeye asan turistleri kendilerine kurban olarak seçtikleri tespit edildi. Kameralara yansıyan görüntülerde bir lokantaya giren şüphelilerin keşif yaparak turist aradıkları, bulamayınca ayrıldıkları görüldü.
Polis yaptığı operasyonda Beril G.K.'yı Bakırköy'de gözaltına aldı. Şüphelinin işlemleri hırsızlık büro amirliğinde yapıldı. Şüphelinin daha önceden 11 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin Fatih, Beyoğlu ve Sarıyer'de 3 turistin çantasının çalınma olayının faili olduğu belirlendi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Beril G.K. el sallayarak gittiği adliyede  tutuklanarak  cezaevine gönderildi. Polis suç ortağını yakalamak için operasyonları sürdürüyor.
(FOTOĞRAF)

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.