Şehit Necmettin öğretmen kabri başında anıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.11.2021 - 15:02, Güncelleme: 24.11.2021 - 15:02
 

Şehit Necmettin öğretmen kabri başında anıldı

Şehit Necmettin öğretmen kabri başında anıldı
Sinan UÇAR/TORUL (Gümüşhane), (DHA)- TUNCELİ'de teröristlerce kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Gümüşhane’nin Torul ilçesindeki kabri başında dualarla anıldı. Tunceli'de, 16 Haziran 2017'de PKK'lı teröristlerce aracı yakıldıktan sonra kaçırılıp, şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz için Öğretmenler Günü dolayısıyla Gümüşhane'nin Torul ilçesindeki kabri başında anma töreni düzenlendi. Anmaya, Vali Kamuran Taşbilek, Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, şehit öğretmenin ailesi ve vatandaşlar katıldı. Okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duaların ardından, şehit Yılmaz'ın kabrine karanfil bırakıldı. FOTOĞRAFLI
Şehit Necmettin öğretmen kabri başında anıldı

Sinan UÇAR/TORUL (Gümüşhane), (DHA)- TUNCELİ'de teröristlerce kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Gümüşhane’nin Torul ilçesindeki kabri başında dualarla anıldı.
Tunceli'de, 16 Haziran 2017'de PKK'lı teröristlerce aracı yakıldıktan sonra kaçırılıp, şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz için Öğretmenler Günü dolayısıyla Gümüşhane'nin Torul ilçesindeki kabri başında anma töreni düzenlendi. Anmaya, Vali Kamuran Taşbilek, Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, şehit öğretmenin ailesi ve vatandaşlar katıldı. Okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duaların ardından, şehit Yılmaz'ın kabrine karanfil bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.