Muratpaşa'da türkülü şiirli gece

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.06.2022 - 11:28, Güncelleme: 07.06.2022 - 11:28
 

Muratpaşa'da türkülü şiirli gece

Muratpaşa'da türkülü şiirli gece
  Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYALI türkü severler sezonun son konserinde buluştu, duygulu, hüzünlü neşeli türkülerle unutulmaz bir gece yaşandı. Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen konserde Bilgece Kültürevi Türk Halk Müziği Korosu sahne aldı. Şef Serdar Baysal'ın yönetiminde, Cengiz Ulutaş'ın sunumunda 'Denizim' adlı türküyle başlayan konsere duygu yüklü şiirlerle de ayrı bir renk katıldı. TÜRKÜLER SUSMADI Konser hazırlıklarını tamamlayan koro, repertuarında yeralan ve zihinlerde yer etmiş 'Şarkışla', 'Tutuşur Dizlerim', 'Ne Ahlarsın Benim Zülfü Siyahım', 'Dostlar Merhaba', 'Merdo', 'Yârim', 'Hırpalandım', 'Naze', 'Güzel Günler' adlı ve daha birçok şarkıyı seslendirdi. Sahnede halayın da çekildiği konserde türküye doyan izleyici koro şefi, saz heyeti ve koro üyelerini ayakta alkışladı, çiçekle teşekkür edildi.(DHA) FOTOĞRAFLI
Muratpaşa'da türkülü şiirli gece

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYALI türkü severler sezonun son konserinde buluştu, duygulu, hüzünlü neşeli türkülerle unutulmaz bir gece yaşandı.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen konserde Bilgece Kültürevi Türk Halk Müziği Korosu sahne aldı. Şef Serdar Baysal'ın yönetiminde, Cengiz Ulutaş'ın sunumunda 'Denizim' adlı türküyle başlayan konsere duygu yüklü şiirlerle de ayrı bir renk katıldı.

TÜRKÜLER SUSMADI

Konser hazırlıklarını tamamlayan koro, repertuarında yeralan ve zihinlerde yer etmiş 'Şarkışla', 'Tutuşur Dizlerim', 'Ne Ahlarsın Benim Zülfü Siyahım', 'Dostlar Merhaba', 'Merdo', 'Yârim', 'Hırpalandım', 'Naze', 'Güzel Günler' adlı ve daha birçok şarkıyı seslendirdi.

Sahnede halayın da çekildiği konserde türküye doyan izleyici koro şefi, saz heyeti ve koro üyelerini ayakta alkışladı, çiçekle teşekkür edildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.