Seyir terasından kayalıklara düştü, itfaiye kurtardı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.06.2022 - 22:08, Güncelleme: 07.06.2022 - 22:08
 

Seyir terasından kayalıklara düştü, itfaiye kurtardı

Seyir terasından kayalıklara düştü, itfaiye kurtardı
Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)-ANTALYA'nın Kepez ilçesinde seyir terasında manzarayı izlerken dengesini kaybeden Yusuf Ercan (49), yaklaşık 20 metre yükseklikten kayalık alana düştü. İtfaiye ekipleri tarafından halatla sedyeye bağlanarak yukarıya çıkarılan Ercan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 19.30 sıralarında Kepez Odabaşı Mahallesi Panaromik Seyir Terası’nda meydana geldi. Terasa gelen Yusuf Ercan, şehir manzarasını izlemeye başladı. Bir süre manzarayı izleyen Ercan, dengesini kaybederek, 20 metre yükseklikten kayalık alana düştü. Yusuf Ercan düştüğü yerden 'Yardım edin' diye çığlık atarken çevrede bulunanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri Ercan’ın yerini belirledikten sonra kurtarmak için halat sistemi kurdu. Kaşık sedyeye alınan Yusuf Ercan, ekiplerin çalışmasıyla yukarı çıkartıldı. Bilinci yerinde olan Ercan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayı gören Muhammet Serkan Ceviz, “Biz ileride oturuyorduk, bir anda itfaiye sesini duyduk ve buraya geldik. Şahıs aşağıda kayalık alandaydı. Sonra itfaiye ekipleri halat çekerek aşağıya indi ve şahsı kurtardı" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Seyir terasından kayalıklara düştü, itfaiye kurtardı

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)-ANTALYA'nın Kepez ilçesinde seyir terasında manzarayı izlerken dengesini kaybeden Yusuf Ercan (49), yaklaşık 20 metre yükseklikten kayalık alana düştü. İtfaiye ekipleri tarafından halatla sedyeye bağlanarak yukarıya çıkarılan Ercan, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, saat 19.30 sıralarında Kepez Odabaşı Mahallesi Panaromik Seyir Terası’nda meydana geldi. Terasa gelen Yusuf Ercan, şehir manzarasını izlemeye başladı. Bir süre manzarayı izleyen Ercan, dengesini kaybederek, 20 metre yükseklikten kayalık alana düştü. Yusuf Ercan düştüğü yerden 'Yardım edin' diye çığlık atarken çevrede bulunanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri Ercan’ın yerini belirledikten sonra kurtarmak için halat sistemi kurdu. Kaşık sedyeye alınan Yusuf Ercan, ekiplerin çalışmasıyla yukarı çıkartıldı. Bilinci yerinde olan Ercan, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olayı gören Muhammet Serkan Ceviz, “Biz ileride oturuyorduk, bir anda itfaiye sesini duyduk ve buraya geldik. Şahıs aşağıda kayalık alandaydı. Sonra itfaiye ekipleri halat çekerek aşağıya indi ve şahsı kurtardı" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.