Hastane bahçesinde 'Dünya Çevre Günü' etkinliği

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.06.2022 - 13:06, Güncelleme: 09.06.2022 - 13:06
 

Hastane bahçesinde 'Dünya Çevre Günü' etkinliği

Hastane bahçesinde 'Dünya Çevre Günü' etkinliği
  Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Böbrek Hastaları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği (AKBÖHONDER), Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bahçesinde '5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Haftası' etkinlikleri kapsamında çevre bilincini artırmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Renkli etkinlikler sonrasında dernek üyeleri ve hasta yakınlarıyla hastane bahçesinde çevre temizliği yapan AKBÖHONDER Başkanı Mehmet Şahan, farkındalığı artırmak amacıyla çevre temizliği yaptıklarını, bu tür etkinlikleri vatandaşın yoğun olduğu bölgelerde yapıp onların da etkinliğe katılımını sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Etkinlikler kapsamında vatandaşları evinde çöp ayrıştırmaya yönlendirdiklerini, aynı zamanda çevreyi koruyup kollama konusunda bilgilendirdiklerini ve örnek olduklarını söyleyen Şahan, bu etkinliği bir hafta içinde değil, sürekli kılmayı hedeflediklerini söyledi. Şahan, herkesi çevreye duyarlı olmaya davet etti. FOTOĞRAFLI
Hastane bahçesinde 'Dünya Çevre Günü' etkinliği

 

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Böbrek Hastaları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği (AKBÖHONDER), Akdeniz Üniversitesi Hastanesi bahçesinde '5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Haftası' etkinlikleri kapsamında çevre bilincini artırmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi.
Renkli etkinlikler sonrasında dernek üyeleri ve hasta yakınlarıyla hastane bahçesinde çevre temizliği yapan AKBÖHONDER Başkanı Mehmet Şahan, farkındalığı artırmak amacıyla çevre temizliği yaptıklarını, bu tür etkinlikleri vatandaşın yoğun olduğu bölgelerde yapıp onların da etkinliğe katılımını sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.
Etkinlikler kapsamında vatandaşları evinde çöp ayrıştırmaya yönlendirdiklerini, aynı zamanda çevreyi koruyup kollama konusunda bilgilendirdiklerini ve örnek olduklarını söyleyen Şahan, bu etkinliği bir hafta içinde değil, sürekli kılmayı hedeflediklerini söyledi. Şahan, herkesi çevreye duyarlı olmaya davet etti.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.