Kemer Polisi'nden kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.06.2022 - 16:06, Güncelleme: 29.06.2022 - 08:50
 

Kemer Polisi'nden kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu

Kemer Polisi'nden kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu
 ANTALYA'nın Kemer ilçesinde kaçak sigara satışı yapan işyeri ile uyuşturucu madde üretilen bir eve operasyon düzenlendi. Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle Dörtyol Bulvarı üzerindeki bir işyerine baskın yaptı. Daha önce de işlem yapılan işyerindeki aramalarda çeşitli marka ve özelliklerde üzerinde bandrol bulunmayan gümrük kaçağı 1.450 paket sigara, çeşitli marka ve özelliklerde ve satışı yasaklanan 226 adet elektronik sigara, 6 adet elektronik sigara makinesi, 24 paket elektronik sigara tütünü olmak üzere piyasa değeri 200.000 bin lira olan malzemeler ele geçirildi. İşletme sahibi Y.T., hakkında adli işlem başlatıldı. Ekipler, Kiriş Mahallesi'ndeki ikamet içerisinde özel ekipman kurularak uyuşturucu madde yetiştirildiği ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Yapılan baskında toplam 28 kök ekili vaziyette hint keneviri, termometre, ışık ekipmanları, 40 gram kullanıma ve satışa hazır kurutulmuş esrar maddesi, yarısı içilmiş sarılı halde esrar maddesi, 1 adet extacy hap, 5 adet ekili hazır saksı, uyuşturucu satışından elde edilen 650 lira, 34 Dolar, 5 Euro ile şüphelilere ait cep telefonları ele geçirildi. İkamette bulunan Y.A. ile yabancı uyruklu V.V., Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gözaltına alındı. Zanlılar, çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince Y.A. tutuklanırken, yabancı uyruklu V.V., hakkında adli kontrol kararı alındı.(DHA) FOTOĞRAFLI  
Kemer Polisi'nden kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonu

 ANTALYA'nın Kemer ilçesinde kaçak sigara satışı yapan işyeri ile uyuşturucu madde üretilen bir eve operasyon düzenlendi.

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle Dörtyol Bulvarı üzerindeki bir işyerine baskın yaptı. Daha önce de işlem yapılan işyerindeki aramalarda çeşitli marka ve özelliklerde üzerinde bandrol bulunmayan gümrük kaçağı 1.450 paket sigara, çeşitli marka ve özelliklerde ve satışı yasaklanan 226 adet elektronik sigara, 6 adet elektronik sigara makinesi, 24 paket elektronik sigara tütünü olmak üzere piyasa değeri 200.000 bin lira olan malzemeler ele geçirildi. İşletme sahibi Y.T., hakkında adli işlem başlatıldı.

Ekipler, Kiriş Mahallesi'ndeki ikamet içerisinde özel ekipman kurularak uyuşturucu madde yetiştirildiği ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Yapılan baskında toplam 28 kök ekili vaziyette hint keneviri, termometre, ışık ekipmanları, 40 gram kullanıma ve satışa hazır kurutulmuş esrar maddesi, yarısı içilmiş sarılı halde esrar maddesi, 1 adet extacy hap, 5 adet ekili hazır saksı, uyuşturucu satışından elde edilen 650 lira, 34 Dolar, 5 Euro ile şüphelilere ait cep telefonları ele geçirildi. İkamette bulunan Y.A. ile yabancı uyruklu V.V., Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gözaltına alındı.

Zanlılar, çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince Y.A. tutuklanırken, yabancı uyruklu V.V., hakkında adli kontrol kararı alındı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.