Sivas'ta kar yağışı; 6 köy yolu kapandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.11.2021 - 11:33, Güncelleme: 25.11.2021 - 11:42
 

Sivas'ta kar yağışı; 6 köy yolu kapandı

Sivas'ta kar yağışı; 6 köy yolu kapandı
  SİVAS'ta, yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olurken, 6 köy yolu ulaşıma kapandı.  Kentte 2 gündür etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Kar yağışı nedeniyle Akıncılar ilçesinde 3, Doğanşar'da 2 ve Suşehri'nde 1 olmak üzere 6 köy yolu ulaşıma kapandı. İlçe Özel İdare ekipleri, kapalı köy yollarını yeniden ulaşıma açmak için çalışma başlattı. Kent merkezine 58 kilometre uzaklıktaki Yıldız Dağı Koş Sporları Merkezi ise kar yağışıyla bembeyaz oldu.   
Sivas'ta kar yağışı; 6 köy yolu kapandı

 

SİVAS'ta, yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olurken, 6 köy yolu ulaşıma kapandı. 
Kentte 2 gündür etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. Kar yağışı nedeniyle Akıncılar ilçesinde 3, Doğanşar'da 2 ve Suşehri'nde 1 olmak üzere 6 köy yolu ulaşıma kapandı. İlçe Özel İdare ekipleri, kapalı köy yollarını yeniden ulaşıma açmak için çalışma başlattı. Kent merkezine 58 kilometre uzaklıktaki Yıldız Dağı Koş Sporları Merkezi ise kar yağışıyla bembeyaz oldu. 
 

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.