BUCAK BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EVDE TIRAŞ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.07.2022 - 10:43, Güncelleme: 07.07.2022 - 10:45
 

BUCAK BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EVDE TIRAŞ

Bucak Belediyesi Kurban Bayramı dolayısı ile ilçede ihtiyaç sahiplerine ve yaşlılara yönelik tıraş ihtiyaçlarını evlerinde ücretsiz olarak yapıyor.
Belediye tarafından periyodik olarak yapılan ve Kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve yaşlıların saç sakal tıraş ihtiyaçlarını evlerinde gideriyor. Bucak Belediyesi Sosyal Medya hesabından paylaştığı ve özelliklede gülücükler ve neşeli tarzını hiç bırakmayan Hamit Arlı için “Bayram öncesi evden çıkamayan vatandaşlarımızın saç bakımlarını yaparak, sakal tıraşı hizmeti veriyoruz. Yaşlı vatandaşlarımızı traş ettirip bayrama hazırlıyoruz. Yazmadan edemedim, Sevgili Hamitcim yüzüm görünsün dedi. Hamit’cim o kadar güzel gülüyorsunuz ki Rabbim yüzündeki gülümsemeyi hiçbir zaman eksik etmesin. Seni çok seviyoruz” dedi.
Bucak Belediyesi Kurban Bayramı dolayısı ile ilçede ihtiyaç sahiplerine ve yaşlılara yönelik tıraş ihtiyaçlarını evlerinde ücretsiz olarak yapıyor.

Belediye tarafından periyodik olarak yapılan ve Kurban bayramı öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve yaşlıların saç sakal tıraş ihtiyaçlarını evlerinde gideriyor.

Bucak Belediyesi Sosyal Medya hesabından paylaştığı ve özelliklede gülücükler ve neşeli tarzını hiç bırakmayan Hamit Arlı için “Bayram öncesi evden çıkamayan vatandaşlarımızın saç bakımlarını yaparak, sakal tıraşı hizmeti veriyoruz. Yaşlı vatandaşlarımızı traş ettirip bayrama hazırlıyoruz. Yazmadan edemedim, Sevgili Hamitcim yüzüm görünsün dedi. Hamit’cim o kadar güzel gülüyorsunuz ki Rabbim yüzündeki gülümsemeyi hiçbir zaman eksik etmesin. Seni çok seviyoruz” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.