Traktör sürücülerine bayram trafiği uyarısı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.07.2022 - 10:03, Güncelleme: 07.07.2022 - 10:50
 

Traktör sürücülerine bayram trafiği uyarısı

Traktör sürücülerine bayram trafiği uyarısı
AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Kurban Bayramı öncesi Bölge Trafik Amirliği ve Sandıklı Ziraat Odası tarafından düzenlenen program kapsamında traktör sürücüleri yaşanan trafik yoğunluğuna dikkat etmeleri konusunda uyarıldı. Sandıklı Bölge Trafik Amirliği ve Sandıklı Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı tatili ve hasat zamanı dolayısıyla Afyonkarahisar- Antalya karayolunda oluşması beklenen trafik yoğunluğu nedeniyle traktör sürücüleri  uyarıldı. Düzenlenen program kapsamında Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş ve Bölge Trafik Amirliğinde görevli polis memurları Afyonkarahisar- Antalya karayolu Hocalar kavşağındaki uygulama noktasında traktörleri durdurdu.  Durdurulan traktörlerin evrakları ve trafiğe uygunluğu polis memurları tarafından kontrol edilirken, hasat mevsimi ve  bayram tatili nedeniyle Afyonkarahisar- Antalya karayolu üzerinde trafik yoğunluğu yaşanabileceği olası kaza ve trafik aksaklıklarına karşı traktör sürücülerinin daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu. FOTOĞRAFLI  
Traktör sürücülerine bayram trafiği uyarısı

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Kurban Bayramı öncesi Bölge Trafik Amirliği ve Sandıklı Ziraat Odası tarafından düzenlenen program kapsamında traktör sürücüleri yaşanan trafik yoğunluğuna dikkat etmeleri konusunda uyarıldı.

Sandıklı Bölge Trafik Amirliği ve Sandıklı Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı tatili ve hasat zamanı dolayısıyla Afyonkarahisar- Antalya karayolunda oluşması beklenen trafik yoğunluğu nedeniyle traktör sürücüleri  uyarıldı. Düzenlenen program kapsamında Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş ve Bölge Trafik Amirliğinde görevli polis memurları Afyonkarahisar- Antalya karayolu Hocalar kavşağındaki uygulama noktasında traktörleri durdurdu.  Durdurulan traktörlerin evrakları ve trafiğe uygunluğu polis memurları tarafından kontrol edilirken, hasat mevsimi ve  bayram tatili nedeniyle Afyonkarahisar- Antalya karayolu üzerinde trafik yoğunluğu yaşanabileceği olası kaza ve trafik aksaklıklarına karşı traktör sürücülerinin daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

FOTOĞRAFLI

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.