BUCAK BELEDİYESİ KENDİ ÇİÇEĞİNİ KENDİSİ ÜRETECEK

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 25.11.2021 - 12:14, Güncelleme: 25.11.2021 - 12:34
 

BUCAK BELEDİYESİ KENDİ ÇİÇEĞİNİ KENDİSİ ÜRETECEK

Bucak Belediyesi, kentin dört bir tarafına dikilecek olan mevsimlik çiçek ve süs bitkileri yetiştirmek üzere sera kuruyor. Bucak Belediyesi tasarruf uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek kendi serasını kurmaya hazırlanıyor. Belediye, kurulacak olan seralar ile mevsimlik çiçek ve süs bitkilerini en az maliyetle kendisi üretecek.
Bucak Belediyesi, kentin dört bir tarafına dikilecek olan mevsimlik çiçek ve süs bitkileri yetiştirmek üzere sera kuruyor. Bucak Belediyesi tasarruf uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek kendi serasını kurmaya hazırlanıyor. Belediye, kurulacak olan seralar ile mevsimlik çiçek ve süs bitkilerini en az maliyetle kendisi üretecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahatça nefes alabilecekleri yeşil alanlar oluşturarak, park, yeşil alan ve refüjlerin yaz kış estetik görünüme sahip olmaları için kendi serasında üretilen bitkileri kullanacak. Bitki ve çiçek yetiştirilecek olan seralarda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak şehrimize birçok park kazandırdık. Gerek parklarımızda gerekse refüjlerde olsun birçok alana çiçek dikiyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kurulumuna başladığımız çiçek seramız ile birlikte park ve yeşil alanlarımızın düzenlenmesinde kullandığımız mevsimlik çiçeklerin üretimini de bu seramızda yapıyor olacağız. Bucak Belediyesi kendi ürettiği çiçekler ile hem tasarruf sağlayacak hem de serada yetiştirilen çiçekler ile Bucak’ımızın parkları, sokakları, yemyeşil olacak, mis gibi çiçek kokacak. Kurmaya başladığımız çiçek seramız ile birlikte hem çeşitliliği artıracağız hemde belediye olarak kendi bölgemize has çiçekler yetiştirerek vatandaşlarımıza güzel bir görsellik sunacağız. Çiçek seralarımızın sayısını ise belirli bir program çerçevesinde arttıracağız. Deneme üretimine başlayacağız. Hayırlı olsun.” dedi. Bütçeyi doğru ve verimli kullanılması adına çalışmalar gerçekleştiren Bucak Belediyesi, bu anlamda önemli tasarruflar sağlamaya devam ediyor. Aracı ve taşeronlarla yaptığı birçok hizmeti kendi kaynaklarıyla elde eder hale gelen Bucak Belediyesi; hizmette tasarruf etmeden, gerek bütçe gerekse personelin verimli kullanımı ile maliyeti düşük ama kaliteli ürünleri, kendi tesislerinde üretmeye çalışıyor.
Bucak Belediyesi, kentin dört bir tarafına dikilecek olan mevsimlik çiçek ve süs bitkileri yetiştirmek üzere sera kuruyor. Bucak Belediyesi tasarruf uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek kendi serasını kurmaya hazırlanıyor. Belediye, kurulacak olan seralar ile mevsimlik çiçek ve süs bitkilerini en az maliyetle kendisi üretecek.

Bucak Belediyesi, kentin dört bir tarafına dikilecek olan mevsimlik çiçek ve süs bitkileri yetiştirmek üzere sera kuruyor. Bucak Belediyesi tasarruf uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek kendi serasını kurmaya hazırlanıyor. Belediye, kurulacak olan seralar ile mevsimlik çiçek ve süs bitkilerini en az maliyetle kendisi üretecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların rahatça nefes alabilecekleri yeşil alanlar oluşturarak, park, yeşil alan ve refüjlerin yaz kış estetik görünüme sahip olmaları için kendi serasında üretilen bitkileri kullanacak.

Bitki ve çiçek yetiştirilecek olan seralarda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bucak Belediyesi olarak şehrimize birçok park kazandırdık. Gerek parklarımızda gerekse refüjlerde olsun birçok alana çiçek dikiyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından kurulumuna başladığımız çiçek seramız ile birlikte park ve yeşil alanlarımızın düzenlenmesinde kullandığımız mevsimlik çiçeklerin üretimini de bu seramızda yapıyor olacağız. Bucak Belediyesi kendi ürettiği çiçekler ile hem tasarruf sağlayacak hem de serada yetiştirilen çiçekler ile Bucak’ımızın parkları, sokakları, yemyeşil olacak, mis gibi çiçek kokacak. Kurmaya başladığımız çiçek seramız ile birlikte hem çeşitliliği artıracağız hemde belediye olarak kendi bölgemize has çiçekler yetiştirerek vatandaşlarımıza güzel bir görsellik sunacağız. Çiçek seralarımızın sayısını ise belirli bir program çerçevesinde arttıracağız. Deneme üretimine başlayacağız. Hayırlı olsun.” dedi.

Bütçeyi doğru ve verimli kullanılması adına çalışmalar gerçekleştiren Bucak Belediyesi, bu anlamda önemli tasarruflar sağlamaya devam ediyor. Aracı ve taşeronlarla yaptığı birçok hizmeti kendi kaynaklarıyla elde eder hale gelen Bucak Belediyesi; hizmette tasarruf etmeden, gerek bütçe gerekse personelin verimli kullanımı ile maliyeti düşük ama kaliteli ürünleri, kendi tesislerinde üretmeye çalışıyor.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.