Parklarımıza zarar vermeyelim, verenleri uyaralım!

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 22.07.2022 - 13:40, Güncelleme: 22.07.2022 - 13:40
 

Parklarımıza zarar vermeyelim, verenleri uyaralım!

Belediyemizin sorumluluk alanında bulunan parklardaki oyun gruplarına ve yer döşemesi kauçuklara zarar verilmesi, tarafımızca üzüntüyle karşılanmıştır.
Büyük emek ve özveri ile halkımızın hizmetine sunduğumuz parklarımız, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verilmiştir.   Vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda vakit geçirmeleri, spor yapmaları ve sosyalleşmeleri amacıyla hizmetine sunduğumuz ve düzenli olarak bakımlarını yaptığımız parklarımız, tüm halkımızın ortak kullanım alanlarıdır.   Hepimizin ortak malı olan parklarımıza yapılanlar sadece bizlerin çalışması ve emeğine değil, tüm hemşerilerimizin hakkında da yapılmış bir saldırıdır. Burdur’umuzun malı olan bu hizmetlere zarar verenlere karşı tüm hemşerilerimizin duyarlılığına ve desteklerine ihtiyacımız var. Lütfen sosyal alanlarımıza zarar vermeyelim, temiz ve titiz kullanalım.     
Belediyemizin sorumluluk alanında bulunan parklardaki oyun gruplarına ve yer döşemesi kauçuklara zarar verilmesi, tarafımızca üzüntüyle karşılanmıştır.

Büyük emek ve özveri ile halkımızın hizmetine sunduğumuz parklarımız, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verilmiştir.

 

Vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda vakit geçirmeleri, spor yapmaları ve sosyalleşmeleri amacıyla hizmetine sunduğumuz ve düzenli olarak bakımlarını yaptığımız parklarımız, tüm halkımızın ortak kullanım alanlarıdır.

 

Hepimizin ortak malı olan parklarımıza yapılanlar sadece bizlerin çalışması ve emeğine değil, tüm hemşerilerimizin hakkında da yapılmış bir saldırıdır. Burdur’umuzun malı olan bu hizmetlere zarar verenlere karşı tüm hemşerilerimizin duyarlılığına ve desteklerine ihtiyacımız var. Lütfen sosyal alanlarımıza zarar vermeyelim, temiz ve titiz kullanalım. 

 

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.