Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ile yanındaki arkadaşı öldü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.07.2022 - 13:10, Güncelleme: 23.07.2022 - 16:32
 

Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ile yanındaki arkadaşı öldü

Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ile yanındaki arkadaşı öldü (2)- Yeniden
Yazı işleri müdürlerinin dikkatine Ölenlerin fotoğraf altı bilgisinde karışıklık olması nedeniyle haberimizi düzenleyip yeniden servis ediyoruz. YENİDEN ---------------- Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Yiğitcan Koç (24) ve arkadaşı Hasan Gümüş (27), hayatını kaybetti. Belek Mahallesi Turizm Caddesi'nde saat 01.00 sıralarında M.G.'nin (36) kullandığı 07 YSK 17 plakalı otomobille Yiğitcan Koç idaresindeki motosiklet çarpıştı. İhbarla kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Motosikletin sürücüsü Koç’un yaşamını yitirdiği tespit edildi, yanındaki Hasan Gümüş ise götürüldüğü hastanede kurtarılamadı. Yiğitcan Koç'un Belek'te 5 yıldızlı bir otelde çalıştığı ve mesai bitiminde evine giderken kaza yaptığı öğrenildi. Otomobilin sürücüsü M.G. gözaltına alınırken, kazayla ilgili inceleme sürüyor. (DHA)  FOTOĞRAFLI
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ile yanındaki arkadaşı öldü (2)- Yeniden

Yazı işleri müdürlerinin dikkatine
Ölenlerin fotoğraf altı bilgisinde karışıklık olması nedeniyle haberimizi düzenleyip yeniden servis ediyoruz.

YENİDEN
----------------
Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Yiğitcan Koç (24) ve arkadaşı Hasan Gümüş (27), hayatını kaybetti.
Belek Mahallesi Turizm Caddesi'nde saat 01.00 sıralarında M.G.'nin (36) kullandığı 07 YSK 17 plakalı otomobille Yiğitcan Koç idaresindeki motosiklet çarpıştı. İhbarla kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Motosikletin sürücüsü Koç’un yaşamını yitirdiği tespit edildi, yanındaki Hasan Gümüş ise götürüldüğü hastanede kurtarılamadı. Yiğitcan Koç'un Belek'te 5 yıldızlı bir otelde çalıştığı ve mesai bitiminde evine giderken kaza yaptığı öğrenildi.
Otomobilin sürücüsü M.G. gözaltına alınırken, kazayla ilgili inceleme sürüyor. (DHA) 

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.