Jandarmadan tarihi eser operasyonu

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.07.2022 - 12:18, Güncelleme: 27.07.2022 - 13:33
 

Jandarmadan tarihi eser operasyonu

Jandarmadan tarihi eser operasyonu
 ANTALYA'nın Kepez ilçesinde jandarma operasyonunda 613 tarihi sikke ele geçirildi. Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi'nde O.H. ve H.K.'nin ellerinde bulunan tarihi eserleri piyasaya sürmeye çalıştığı bilgisini alan Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar neticesinde, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin birlikte yaptığı operasyonda, Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 613 sikke ele geçirildi. Olayla ilgili O.H. ve H.K. de yakalandı. FOTOĞRAFLI  
Jandarmadan tarihi eser operasyonu

 ANTALYA'nın Kepez ilçesinde jandarma operasyonunda 613 tarihi sikke ele geçirildi.

Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi'nde O.H. ve H.K.'nin ellerinde bulunan tarihi eserleri piyasaya sürmeye çalıştığı bilgisini alan Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalar neticesinde, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin birlikte yaptığı operasyonda, Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 613 sikke ele geçirildi. Olayla ilgili O.H. ve H.K. de yakalandı.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.