BAŞKAN ÜNAL İLE BUCAK BELEDİYESİ 3 YILA 6 ÖDÜL SIĞDIRDI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 08.08.2022 - 11:36, Güncelleme: 08.08.2022 - 11:36
 

BAŞKAN ÜNAL İLE BUCAK BELEDİYESİ 3 YILA 6 ÖDÜL SIĞDIRDI

Bucak Belediyesi, Belediye Başkanı Emrullah Ünal başkanlığında gerçekleştirdiği başarılı belediye faaliyetlerinde ödüllerle dolu yılları geride bırakarak, 3 yıla 6 ödül sığdırdı. Başkan Ünal, 3 yılda sadece proje, yatırım ve hizmet biriktirmediklerini, gönüller, dualar ve ödüller de biriktirdiklerini söyledi.
Ödüllü Belediye: Bucak Belediyesi Bucak Belediyesi, Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın vizyoner belediyecilik anlayışı çerçevesinde ödüle doymuyor. 3 yılda Bucak Belediyesine 6 ödül. İşte Bucak Belediyesinin kazandığı ödüller: Bucak Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen 2. Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi’nde ‘Çevre ve Sürdürülebilirlik’ konusunda ödül aldı. Başkan Emrullah Ünal ödülü Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi hanımefendi Emine Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un elinden aldı. Bucak Belediyesi Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Yeşil Şehirler Yarışmasında Su tasarrufu projesi ile ödül kazandı. Başkan Emrullah Ünal ödülü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’in elinden aldı. Bucak Belediyesi Kent Başkan Dergisi tarafından düzenlenen proje yarışmasında sağlıklı yaşam kategorisinde “Turba Yolu Rekreasyon Projesi” ile “Kent ve Basşkan” ödülünü kazandı. Bucak Belediyesi, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin 7. Proje yarışmasında İyi Yönetişim ve Halkla İlişkiler alanında ‘Eleştiri Meclisi’ Projesi ile ikincilik ödülü kazandı. Bucak Belediyesi Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 6. Akdeniz Belediyecilik Proje yarışmasında “Peyzaj, Planlama, Tasarım ve Uygulama Projeleri kapsamında”, “Çocuk Sokağı” Projesi ile 3.lük ödülünün sahibi oldu. Bucak Belediyesinin Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 5. Proje yarışmasında çevre dalında “Sıfır Atık Mobil Uygulama ve Saha Bilgi Yönetim Sistemi” Projesi ile Juri Özel Ödülüne layık görüldü. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemiz halkına daha iyi hizmet edebilmek için ekiplerimizle birlikte canla başla, gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne yaptığımız projeler ve uygulamalar sadece Bucak ve Burdur’da değil, Türkiye genelinde de ses getirdi. Bu üç yıllık kısa sürede 6. Ödül Bucak’ımıza kazandırdık. Bu gurur tüm Bucak’ımızın, bu ödüllerimizi tüm Bucak halkımıza armağan ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.    
Bucak Belediyesi, Belediye Başkanı Emrullah Ünal başkanlığında gerçekleştirdiği başarılı belediye faaliyetlerinde ödüllerle dolu yılları geride bırakarak, 3 yıla 6 ödül sığdırdı. Başkan Ünal, 3 yılda sadece proje, yatırım ve hizmet biriktirmediklerini, gönüller, dualar ve ödüller de biriktirdiklerini söyledi.

Ödüllü Belediye: Bucak Belediyesi

Bucak Belediyesi, Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın vizyoner belediyecilik anlayışı çerçevesinde ödüle doymuyor. 3 yılda Bucak Belediyesine 6 ödül. İşte Bucak Belediyesinin kazandığı ödüller:

  • Bucak Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen 2. Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi’nde ‘Çevre ve Sürdürülebilirlik’ konusunda ödül aldı. Başkan Emrullah Ünal ödülü Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi hanımefendi Emine Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un elinden aldı.
  • Bucak Belediyesi Türkiye Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Yeşil Şehirler Yarışmasında Su tasarrufu projesi ile ödül kazandı. Başkan Emrullah Ünal ödülü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’in elinden aldı.
  • Bucak Belediyesi Kent Başkan Dergisi tarafından düzenlenen proje yarışmasında sağlıklı yaşam kategorisinde “Turba Yolu Rekreasyon Projesi” ile “Kent ve Basşkan” ödülünü kazandı.
  • Bucak Belediyesi, Akdeniz Belediyeler Birliği’nin 7. Proje yarışmasında İyi Yönetişim ve Halkla İlişkiler alanında ‘Eleştiri Meclisi’ Projesi ile ikincilik ödülü kazandı.
  • Bucak Belediyesi Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 6. Akdeniz Belediyecilik Proje yarışmasında “Peyzaj, Planlama, Tasarım ve Uygulama Projeleri kapsamında”, “Çocuk Sokağı” Projesi ile 3.lük ödülünün sahibi oldu.
  • Bucak Belediyesinin Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 5. Proje yarışmasında çevre dalında “Sıfır Atık Mobil Uygulama ve Saha Bilgi Yönetim Sistemi” Projesi ile Juri Özel Ödülüne layık görüldü.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemiz halkına daha iyi hizmet edebilmek için ekiplerimizle birlikte canla başla, gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne yaptığımız projeler ve uygulamalar sadece Bucak ve Burdur’da değil, Türkiye genelinde de ses getirdi. Bu üç yıllık kısa sürede 6. Ödül Bucak’ımıza kazandırdık. Bu gurur tüm Bucak’ımızın, bu ödüllerimizi tüm Bucak halkımıza armağan ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.  

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.