Avlanmaya gittiği gölde boğuldu

Yaşam (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 10.08.2022 - 10:55, Güncelleme: 10.08.2022 - 11:55
 

Avlanmaya gittiği gölde boğuldu

Avlanmaya gittiği gölde boğuldu
 AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde avladığı ördeği almak için göle giren Muhammet Çukur (48) boğuldu.  Olay, dün saat 18.30 sıralarında Karakuyu Gölü'nde meydana geldi. Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde oturan Muhammet Çukur, 32 LR 517 plakalı otomobiliyle avlanmak için Karakuyu Gölü'ne geldi. Tek kırma av tüfeğiyle göldeki ördeğe ateş eden Muhammet Çukur, suya düşen ördeği almak için göle girdi. Av sırasında tanıştığı 2 kişinin uyarılarına aldırış etmeyen Muhammet Çukur, birkaç metre gittikten sonra suda çırpınmaya başladı. 'Beni kurtarın' diye bağıran Muhammet Çukur, daha sonra gözden kaybolurken, yakındakiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar sonrası olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Suya giren ekipler Muhammet Çukur'un cansız bedenini çıkardı. Çukur'un cenazesi yapılan incelemenin ardından morga konuldu.    
Avlanmaya gittiği gölde boğuldu

 AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde avladığı ördeği almak için göle giren Muhammet Çukur (48) boğuldu. 

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Karakuyu Gölü'nde meydana geldi. Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde oturan Muhammet Çukur, 32 LR 517 plakalı otomobiliyle avlanmak için Karakuyu Gölü'ne geldi. Tek kırma av tüfeğiyle göldeki ördeğe ateş eden Muhammet Çukur, suya düşen ördeği almak için göle girdi. Av sırasında tanıştığı 2 kişinin uyarılarına aldırış etmeyen Muhammet Çukur, birkaç metre gittikten sonra suda çırpınmaya başladı. 'Beni kurtarın' diye bağıran Muhammet Çukur, daha sonra gözden kaybolurken, yakındakiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar sonrası olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Suya giren ekipler Muhammet Çukur'un cansız bedenini çıkardı. Çukur'un cenazesi yapılan incelemenin ardından morga konuldu.
 

 

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.