Başkan Ercengiz, Aşure dağıttı

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 11.08.2022 - 15:28, Güncelleme: 11.08.2022 - 15:28
 

Başkan Ercengiz, Aşure dağıttı

Burdur Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen aşure ikramına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Milletvekili Mehmet Göker, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, CHP Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, vatandaşlar katıldı.   Aşure dağıtımı sonrasında konuşan Başkan Ercengiz “Muharrem ayı içinde birliğin, beraberliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın ruhu olan aşuremizi bugün Burdur halkımızla paylaşıyoruz. Yurttaşlarımızı davet ettik, yeni yüzüyle Cumhuriyet Meydanı birçok etkinliğe ev sahipliği yaparken, bugünde aşure dağıtımımıza ev sahipliği yapıyor. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, yurttaşımızın huzurunu bozacak her türlü eyleme ve kötülüğe karşıyız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde farklılıklarımızı bir zenginlik olarak görelim ve bu zenginliğimizi büyütelim istiyoruz. Bu yüzden de bugün aşuremizi yurttaşımızla paylaştık. Allah kabul etsin” dedi.
Burdur Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen aşure ikramına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Milletvekili Mehmet Göker, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, CHP Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, vatandaşlar katıldı.

 

Aşure dağıtımı sonrasında konuşan Başkan Ercengiz “Muharrem ayı içinde birliğin, beraberliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın ruhu olan aşuremizi bugün Burdur halkımızla paylaşıyoruz. Yurttaşlarımızı davet ettik, yeni yüzüyle Cumhuriyet Meydanı birçok etkinliğe ev sahipliği yaparken, bugünde aşure dağıtımımıza ev sahipliği yapıyor. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, yurttaşımızın huzurunu bozacak her türlü eyleme ve kötülüğe karşıyız. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde farklılıklarımızı bir zenginlik olarak görelim ve bu zenginliğimizi büyütelim istiyoruz. Bu yüzden de bugün aşuremizi yurttaşımızla paylaştık. Allah kabul etsin” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.