Emniyet Müdürü Ulucan'dan Başkan Böcek'e veda ziyareti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 16.08.2022 - 17:29, Güncelleme: 16.08.2022 - 17:29
 

Emniyet Müdürü Ulucan'dan Başkan Böcek'e veda ziyareti

Emniyet Müdürü Ulucan'dan Başkan Böcek'e veda ziyareti
ANTALYA,(DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığı Genelgesi ile Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan veda ziyaretlerine başladı. Ulucan, bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.  2018 yılından bu yana Antalya Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Murat Ulucan, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e veda ziyaretinde bulundu. Başkan Böcek, Ulucan'ın kentte önemli çalışmalara imza attığını belirterek yeni görevinde başarılar diledi. Ulucan da görev süresi boyunca Başkan Böcek ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, çalışmalara verdiği destek için teşekkür etti. Ulucan'a ziyaretin anısına Antalya'nın simgelerinden oluşan bir rölyef hediye eden Başkan Böcek, daha sonra Ulucan'ı aracına kadar uğurlayarak veda etti.(DHA) FOTOĞRAFLI  
Emniyet Müdürü Ulucan'dan Başkan Böcek'e veda ziyareti

ANTALYA,(DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığı Genelgesi ile Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan veda ziyaretlerine başladı. Ulucan, bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. 
2018 yılından bu yana Antalya Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Murat Ulucan, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü görevine atanması nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e veda ziyaretinde bulundu. Başkan Böcek, Ulucan'ın kentte önemli çalışmalara imza attığını belirterek yeni görevinde başarılar diledi. Ulucan da görev süresi boyunca Başkan Böcek ile uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, çalışmalara verdiği destek için teşekkür etti. Ulucan'a ziyaretin anısına Antalya'nın simgelerinden oluşan bir rölyef hediye eden Başkan Böcek, daha sonra Ulucan'ı aracına kadar uğurlayarak veda etti.(DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.