Römork havuzda serinlediler

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.08.2022 - 16:00, Güncelleme: 18.08.2022 - 08:14
 

Römork havuzda serinlediler

Römork havuzda serinlediler
 ANTALYA'nın Kumluca ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi'nde sık sık denize gitme imkânı olmayan Uysal ailesinin çocukları, römork havuzda serinliyor. Kumluca'ya bağlı Ortaköy Mahallesi'nde Uysal ailesinin çocukları, otomobilin römorkunun kasasını plastik naylon örtüyle kaplayıp, içine su doldurdu. Mehmet Emre Uysal (14) ve Yiğit Uysal, su dolu römorka girerek serinledi. Mehmet Emin Uysal, “Evimiz denize 15 kilometre uzaklıkta olduğu için her zaman gitme imkânımız olmuyor. Hava çok sıcak. Biz de römorkun içine naylon serdik, havuz yaptık. Sıcak havalarda serinlemek için havuza giriyoruz. Serinledikten sonra da havuzdaki suyu evimizin önündeki meyve ağaçlarımıza döküyoruz" dedi. Anne Fatma Uysal (35) ise “Çocuklarımızı sık sık denize götürme imkânımız olmuyor. Çocuklarımız da kendi imkânları ile römorku havuza çevirdi. Çocuklarımız römork havuza girmekten çok mutlu oluyor. Çocuklar serinledikten sonra da kirlenen suyu meyve ağaçlarımıza veriyoruz" dedi. FOTOĞRAFLI  
Römork havuzda serinlediler

 ANTALYA'nın Kumluca ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi'nde sık sık denize gitme imkânı olmayan Uysal ailesinin çocukları, römork havuzda serinliyor.

Kumluca'ya bağlı Ortaköy Mahallesi'nde Uysal ailesinin çocukları, otomobilin römorkunun kasasını plastik naylon örtüyle kaplayıp, içine su doldurdu. Mehmet Emre Uysal (14) ve Yiğit Uysal, su dolu römorka girerek serinledi.

Mehmet Emin Uysal, “Evimiz denize 15 kilometre uzaklıkta olduğu için her zaman gitme imkânımız olmuyor. Hava çok sıcak. Biz de römorkun içine naylon serdik, havuz yaptık. Sıcak havalarda serinlemek için havuza giriyoruz. Serinledikten sonra da havuzdaki suyu evimizin önündeki meyve ağaçlarımıza döküyoruz" dedi.

Anne Fatma Uysal (35) ise “Çocuklarımızı sık sık denize götürme imkânımız olmuyor. Çocuklarımız da kendi imkânları ile römorku havuza çevirdi. Çocuklarımız römork havuza girmekten çok mutlu oluyor. Çocuklar serinledikten sonra da kirlenen suyu meyve ağaçlarımıza veriyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.