Bakan Varank: Birileri yaptığımız işlere hep kulp takmaya çalışıyor

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.08.2022 - 16:38, Güncelleme: 18.08.2022 - 18:53
 

Bakan Varank: Birileri yaptığımız işlere hep kulp takmaya çalışıyor

Bakan Varank: Birileri yaptığımız işlere hep kulp takmaya çalışıyor
  BURDUR'DA SİLAH FABRİKASINDA İNCELEME Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Afyonkarahisar'ın ardından Burdur'a geçti. İl Özel İdaresi'ndeki Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) Projeleri İmza ve Coğrafi İşaret Tescil Belgeleri Teslim Töreni'ne katılan Bakan Varank, öncesinde Burdur Organize Sanayi Bölgesi'ndeki silah fabrikasında incelemelerde bulundu. Burdur'daki 3 organize sanayi bölgesinde 4 bine yakın kişinin istihdam edildiğini aktaran Varank, "Burdur, her şehrimiz gibi kendi ölçeğinde ülke ekonomisine değerli katkılar sağlıyor. 2021 yılındaki 291 milyon dolarlık ihracatıyla 2020 yılına göre yüzde 36'lık artış kaydetti. Son dönemde Burdur 2'nci Organize Sanayi Bölgesi ile şehrimize önemli firmalar yatırım yapmaya başladı. Son 2 yıldaki taleplerle birlikte Burdur'daki organize sanayi bölgelerimizde, hiç boş parsel kalmadı. Bu noktada Burdur 2'nci Organize Sanayi Bölgesi ile Bucak Organize Sanayi Bölgesi'nin genişlemesi ile ilgili taleplerin farkındayız. Bunları da en kısa sürede yerine getirmek için yereldeki paydaşlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Yeni üreteceğimiz parsellerle Burdur'a olan sanayici talebini hızlıca karşılamak istiyoruz" diye konuştu. Bakan Varank, daha sonra SOGEP projelerini imzaladı ve coğrafi işaret belgelerini teslim etti. Varank, programın son bölümünde iş insanları ile basına kapalı toplantı yaptı. (DHA)    
Bakan Varank: Birileri yaptığımız işlere hep kulp takmaya çalışıyor

 

BURDUR'DA SİLAH FABRİKASINDA İNCELEME
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Afyonkarahisar'ın ardından Burdur'a geçti. İl Özel İdaresi'ndeki Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) Projeleri İmza ve Coğrafi İşaret Tescil Belgeleri Teslim Töreni'ne katılan Bakan Varank, öncesinde Burdur Organize Sanayi Bölgesi'ndeki silah fabrikasında incelemelerde bulundu.
Burdur'daki 3 organize sanayi bölgesinde 4 bine yakın kişinin istihdam edildiğini aktaran Varank, "Burdur, her şehrimiz gibi kendi ölçeğinde ülke ekonomisine değerli katkılar sağlıyor. 2021 yılındaki 291 milyon dolarlık ihracatıyla 2020 yılına göre yüzde 36'lık artış kaydetti. Son dönemde Burdur 2'nci Organize Sanayi Bölgesi ile şehrimize önemli firmalar yatırım yapmaya başladı. Son 2 yıldaki taleplerle birlikte Burdur'daki organize sanayi bölgelerimizde, hiç boş parsel kalmadı. Bu noktada Burdur 2'nci Organize Sanayi Bölgesi ile Bucak Organize Sanayi Bölgesi'nin genişlemesi ile ilgili taleplerin farkındayız. Bunları da en kısa sürede yerine getirmek için yereldeki paydaşlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Yeni üreteceğimiz parsellerle Burdur'a olan sanayici talebini hızlıca karşılamak istiyoruz" diye konuştu.
Bakan Varank, daha sonra SOGEP projelerini imzaladı ve coğrafi işaret belgelerini teslim etti. Varank, programın son bölümünde iş insanları ile basına kapalı toplantı yaptı. (DHA)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.