Başkan Ercengiz, Muhtarlarla bir araya geldi

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.09.2022 - 17:19, Güncelleme: 05.09.2022 - 17:19
 

Başkan Ercengiz, Muhtarlarla bir araya geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi.
Burdur Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Hasan Duygulu, Ali Say, Birim Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.             Toplantıda konuşan Başkan Ercengiz “Şundan emin olun bütün arkadaşlarımız olarak tüm iyi niyetimizle çalışıyoruz. Artan maliyetler faaliyet alanımızı biraz daralttı. Yani geçen sene 17 TL’ye alınan bitüm fiyatı şu anda 55-60 TL oldu. Çok kolay değil. Malzeme fiyatları arttı. Aldığımız sarf malzeme fiyatları da çok arttı. Ahşap ve demir fiyatları da çok arttı. Ama buna rağmen biz elimizce geldiğince yine kendi üretimimizle vatandaşımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah biz Burdur Belediyesinin gelirlerini arttıracak çalışmalar neticesinde vatandaşımıza daha çok hizmet etmeye çalışacağız. Su konusu ile ilgili yeni sondaj çalışmaları yapılıyor. Suyu arttırmaya çalışıyoruz. İnşallah 1 hafta 10 gün içerisinde meyve sebze sulama işleri yarı yarıya düşecektir. Son günlerde mevcut kuyularımızdan 1 kuyumuz daha göçtü. Önemli bir su sorunu var bunun farkındayız. Ama çözümü içinde inanın 24 saat çalışıyoruz. Allah’ın izniyle o sorunuda çözeceğiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek talep ve sorunları dinledi.

Burdur Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Hasan Duygulu, Ali Say, Birim Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

           

Toplantıda konuşan Başkan Ercengiz “Şundan emin olun bütün arkadaşlarımız olarak tüm iyi niyetimizle çalışıyoruz. Artan maliyetler faaliyet alanımızı biraz daralttı. Yani geçen sene 17 TL’ye alınan bitüm fiyatı şu anda 55-60 TL oldu. Çok kolay değil. Malzeme fiyatları arttı. Aldığımız sarf malzeme fiyatları da çok arttı. Ahşap ve demir fiyatları da çok arttı. Ama buna rağmen biz elimizce geldiğince yine kendi üretimimizle vatandaşımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah biz Burdur Belediyesinin gelirlerini arttıracak çalışmalar neticesinde vatandaşımıza daha çok hizmet etmeye çalışacağız. Su konusu ile ilgili yeni sondaj çalışmaları yapılıyor. Suyu arttırmaya çalışıyoruz. İnşallah 1 hafta 10 gün içerisinde meyve sebze sulama işleri yarı yarıya düşecektir. Son günlerde mevcut kuyularımızdan 1 kuyumuz daha göçtü. Önemli bir su sorunu var bunun farkındayız. Ama çözümü içinde inanın 24 saat çalışıyoruz. Allah’ın izniyle o sorunuda çözeceğiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.