ATATÜRK İLKOLUNDA MİNİKLER OKULA EĞLENCELİ BAŞLADI

Eğitim (Akca Gazete) - Akca Gazete | 06.09.2022 - 17:18, Güncelleme: 06.09.2022 - 17:18
 

ATATÜRK İLKOLUNDA MİNİKLER OKULA EĞLENCELİ BAŞLADI

Bucak Atatürk İlkokulu okula yeni başlayacak olan 1’nci sınıf ve ana sınıfları öğrencileri için etkinlik düzenledi.
Okula uyum haftasının 2’nci gününde hazırlanan etkinlikte stantlarda balon etkinliği, oyun parkında eğlence etkinliği, yüz boyama etkinliği, danslı palyaço etkinliği, okulda ilk günün hatıra fotoğrafı etkinliği ve pamuk şeker etkinliklerinde anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri doyasıya eğelendiler. Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar etkinliğe emeği geçenlere teşekkür ederken, Okula uyum noktasında bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirtti. Atatürk İlkokulu’nun binası güçlendirmeden sonra bu yıl eğitim öğretime hazırlandı. Minikler yeni binalarında eğitim öğretime başlayacaklar, dedi.
Bucak Atatürk İlkokulu okula yeni başlayacak olan 1’nci sınıf ve ana sınıfları öğrencileri için etkinlik düzenledi.

Okula uyum haftasının 2’nci gününde hazırlanan etkinlikte stantlarda balon etkinliği, oyun parkında eğlence etkinliği, yüz boyama etkinliği, danslı palyaço etkinliği, okulda ilk günün hatıra fotoğrafı etkinliği ve pamuk şeker etkinliklerinde anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileri doyasıya eğelendiler.

Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar etkinliğe emeği geçenlere teşekkür ederken, Okula uyum noktasında bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirtti. Atatürk İlkokulu’nun binası güçlendirmeden sonra bu yıl eğitim öğretime hazırlandı. Minikler yeni binalarında eğitim öğretime başlayacaklar, dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.