Burdur İl Özel İdaresi bütçesi 107 milyon lira

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.11.2021 - 11:16, Güncelleme: 27.11.2021 - 11:44
 

Burdur İl Özel İdaresi bütçesi 107 milyon lira

Burdur İl Özel İdaresi bütçesi 107 milyon lira
    Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR İl Özel İdaresi'nin 2022 yılı bütçesi 107 milyon lira belirlendi. İl genel Meclisi'nin kasım ayı 20'nci birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık başkanlığında yapıldı. İl Genel Meclisi Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Burdur İl Özel İdaresi'nin 2022 yılı bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi. İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık "107 milyon liralık bütçe ile köylerde yaşayan değerli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak ve çağın gereklerine uygun hizmetler yapmayı hedefliyoruz. Bu çerçevede köylerimizde sürdürdüğümüz altyapı hizmetlerinden, yol ve ulaşımdan, su ve kanal hizmetlerinin yanında turizm başta olmak üzere eğitimden spora, sağlıktan tarıma kadar birçok kamu yatırımı, kültürel ve sosyal içerikli hizmetlerin içerisinde yer almaya gayret ediyoruz" dedi. FOTOĞRAFLI  
Burdur İl Özel İdaresi bütçesi 107 milyon lira

 

 

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR İl Özel İdaresi'nin 2022 yılı bütçesi 107 milyon lira belirlendi.

İl genel Meclisi'nin kasım ayı 20'nci birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık başkanlığında yapıldı. İl Genel Meclisi Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Burdur İl Özel İdaresi'nin 2022 yılı bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık "107 milyon liralık bütçe ile köylerde yaşayan değerli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak ve çağın gereklerine uygun hizmetler yapmayı hedefliyoruz. Bu çerçevede köylerimizde sürdürdüğümüz altyapı hizmetlerinden, yol ve ulaşımdan, su ve kanal hizmetlerinin yanında turizm başta olmak üzere eğitimden spora, sağlıktan tarıma kadar birçok kamu yatırımı, kültürel ve sosyal içerikli hizmetlerin içerisinde yer almaya gayret ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.