Isparta 1 puanı uzatmalarda kurtardı

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.09.2022 - 11:35, Güncelleme: 12.09.2022 - 09:11
 

Isparta 1 puanı uzatmalarda kurtardı

Isparta 1 puanı uzatmalarda kurtardı
    Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligin 3. haftasında kendi evinde Ankaraspor'u konuk etti. Maçın 83'üncü dakikasında 1-0 yenik duruma düşen ev sahibi takım 90+5'te Burak Aydın'ın golüyle sahadan 1 puanla ayrıldı. Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakayı Isparta Valisi Aydın Baruş, Antalya Bölge Cumhuriyet Savcısı Nihat Erol, Ispartaspor Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak ve yaklaşık 4 bin taraftar izledi. Karşılaşmayı Bursa bölgesinden Enver Aydır, Ozan Burak Akduman ve Oğuzhan Yazır yönetti. İlk maçında kendi evinde Amed Sportif Faaliyetler ile 1-1'lik skorla berabere kalan, deplasmanda ise Erokspor'a mağlup olan Isparta 32 Spor, taraftarını galibiyet sevinci yaşatmak için sahaya çıktı. 83'üncü dakikada Ankaraspor'da soldan gelen ortada arka direkte Berk Yiğit meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1. 90+5'inci dakikada Isparta 32 Spor'da Cemal Kızıltateş'in kullandığı sağdan korner atışında Burak Aydın'ın kafa vuruşunda top ağlara gitti: 1-1. Karşılaşma bu skorla tamamlandı. FOTOĞRAFLI  
Isparta 1 puanı uzatmalarda kurtardı

 

 

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA)- TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligin 3. haftasında kendi evinde Ankaraspor'u konuk etti. Maçın 83'üncü dakikasında 1-0 yenik duruma düşen ev sahibi takım 90+5'te Burak Aydın'ın golüyle sahadan 1 puanla ayrıldı.

Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakayı Isparta Valisi Aydın Baruş, Antalya Bölge Cumhuriyet Savcısı Nihat Erol, Ispartaspor Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak ve yaklaşık 4 bin taraftar izledi. Karşılaşmayı Bursa bölgesinden Enver Aydır, Ozan Burak Akduman ve Oğuzhan Yazır yönetti. İlk maçında kendi evinde Amed Sportif Faaliyetler ile 1-1'lik skorla berabere kalan, deplasmanda ise Erokspor'a mağlup olan Isparta 32 Spor, taraftarını galibiyet sevinci yaşatmak için sahaya çıktı.

83'üncü dakikada Ankaraspor'da soldan gelen ortada arka direkte Berk Yiğit meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1. 90+5'inci dakikada Isparta 32 Spor'da Cemal Kızıltateş'in kullandığı sağdan korner atışında Burak Aydın'ın kafa vuruşunda top ağlara gitti: 1-1. Karşılaşma bu skorla tamamlandı.

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.